Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bdsmel kapcsolatos kérdések?
A bdsmen belül minden belefér, ami mindkét félnek elfogadott? Például a nyomok meghaladhatják a 8 napot? Mert hallottam olyat, hogy egyes palcázások akár 1 hónapig is nyomot hagyhatnatnak.
Vannak erre képzett emberek is, akik "beavatnak" vagy mindenki a netről tanul s kipróbálja? Létezik szexmentes bdsm is?
Pontosan mi a különbség egy szadista, egy mester és egy domináns között?
Ha szeretem a fenekelést akkor szerintettek mazochista vagyok?
Szerintetek milyen körökben kéne próbálkoznom, van tippetek, tanácsotok a bdsmet illetően?
Válaszaitokat előre is köszönöm:)
Kérlek írjatok kort és nemet. 18L
A bdsmen belül minden belefér, ami mindkét félnek elfogadott?
-- konszenzus az alapja szoval igen, de megegyezeses alapon lehet tagitani a hatarokat
Például a nyomok meghaladhatják a 8 napot?
-- igen van ilyen is de mint fentebb irtam csak akkor ha belefer nekik.
Mert hallottam olyat, hogy egyes palcázások akár 1 hónapig is nyomot hagyhatnatnak.
-- igen sot van h orokre ott marad a heg
Vannak erre képzett emberek is, akik "beavatnak" vagy mindenki a netről tanul s kipróbálja?
--lehet tanulni onmagadtol a partnereddel egyitt is de vannak oldalak ahol segitenek kozossegek ahol megbeszelhetitek kerdezhetsz de neked kell tudnod hol a jatarod ezt senki nem mondja meg neked ! Azt sem h a partnereddel hogy csinaljatok, tippek vannak de ti tudjatok nektek mi kell a sokmindenbol...
Létezik szexmentes bdsm is?
Alapban a BDSM szexmentes, a szex egy plusz jo benne de nem feltetlen szukseges. Ez is olyan h a partnereddel valo viszonytol fugg, pl hivatasos dominaval tuti nem lesz szex
Pontosan mi a különbség egy szadista, egy mester és egy domináns között?
-- a szadista a fajdalmat adni szereti ez izgatja, az h a partnernek okozhatja a fajdalmat , itt alapesetben a ket fel egyenrangu !
A dominans a uralkodast szereti az h a masik alavetett, ove a iranyitas a kontroll , itt ala-fole rendeltsegi viszony van!
Mester mind a ketto lehet de inkabb a dominas felre ertik ha himnemu ha no akkor domina inkabb.
Alt nincs tisztan szadista vagy dominas valamilyen aranyban keveredik a ketto az emberben.
Ha szeretem a fenekelést akkor szerintettek mazochista vagyok?
--nem feltetlen ha csak ez az egy izgat akkor inkabb fetis mint mazochista lennel. De ha minden fele fajdalom tetszik akkor mar az vagy. De lehet a fenekelesbol nem a fajdalom hanem az alavetetseg az ami izgat akkor szubmissziv vagy 😂
Szerintetek milyen körökben kéne próbálkoznom, van tippetek, tanácsotok a bdsmet illetően?
--vannak kozossegi oldalak osszejovetelek legy aktiv menj el a csoportos esemenyekre figyelj beszelgess teremts kapcsolatot tanulj vannak workshopok tematikus oktatasok....
Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!