Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy bepisiltetek szex közben?
Figyelt kérdés
Hogyan történt?2020. febr. 7. 19:25
4/7 anonim válasza:
Csikizéstől pisiltem már össze magam :D Szex közben soha.
5/7 anonim válasza:
Nem. Mindig elmegyek előtte, mert nem szeretem úgy, ha éppen kell... Számomra kellemetlen. (Igen, utána is érdemes elmenni, hogy kitisztuljon ott úgymond.)
6/7 anonim válasza:
Igen, szülés után többször is volt, hogy orgazmus közben bepcsurgott. Én egyébként is jobban szeretek tele hólyaggal szexelni, mert valamiért úgy jobban felizgulok. Utána pisilni meg kifejezetten kellemes érzés.
7/7 anonim válasza:
Persze van, aki merev farokkal is tud pisilni, de nekem nokent, amig fel vagyok izgulva, meg vecen se megy a pisiles. Ugy vannak az izmaim rakeszulve, hogy a holyagom nem tud urulni, ha akarnam se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!