Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom bevallotta, hogy kicsi a szerszáma mire számítsak?
Ha jó a technikája lehet jó!
Ilyenkor vagyok büszke magamra hogy nekem 16 cm!
Az ujjaddal volt már jó? Az ujjad hosszabb mint 10 centi? :D Majd elválik nem? Ha meg mondjuk nem élvezed annyira a szex részét / nem tudsz elmenni vagy bármi egyéb probléma adódik akkor "befejez" máshogy. :)
Gondolom nem szokása minden szembejövő csajnak ecsetelni hogy mekkora, feltételezem nem a kedvenc témája -> megbízik benned. Ami azért ha kölcsönös az határozottan nem rossz dolog a szüzesség elvesztésénél.
csatlakozok a "9" válaszolóhoz. van amikor a kisebb méret előny, a nagy méret pedig hátrány. Volt olyan csajom 19 évesen aki velem vesztette el a szüzességét és kb 1 hónap telt el mire élvezni tudta a szexet. Nekem volt bűntudatom attól, hogy fájdalmat okozok neki, emiatt nem is kezdeményeztem a szexet, de ő ennek ellenére is akarta.
Viszont ugyanezzel a csajjal lefeküdtem 7 évvel később is akkor nagyon jó volt.
A lényeg hogy ne stresszeljetek, nem kell kapkodni, rendben lesz minden. Készíts be törölközőt és nem árt ha van síkosító is a kéznél. A védekezésről se feledkezzetek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!