Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meztelen kepeimet elkuldte az exem a baratomnak. Elhagyott a parom. Hogy lehet ilyen valaki?
Egy: jelentsd fel az exed!
Kettő: megszabadultál egy hülyétől. (Miért dobnám ezért ki a párom?
Ezért nem kell úgy fotózkodni ,hogy az később még gondot okozzon.
Soha ne bízz senkiben, az meg alapszabály.
Mindenki csak érdek és csak hiteget hogy szexhez jusson.
F
Szerintem te vagy a leghülyébb. Hiszen te fogod ki az ilyeneket.
A kapcsolatokban előbb utóbb lesz meztelenkedés. Visszaélni vele szakítás után már más tészta.
De miért szakított a második srác? Hiszen semmi "rosszat" nem tettél.
Jelentsd fel! Egyrészről másnak is el fogja küldeni, legközelebb lehet a netre teszi ki. Másrészről mással is meg fogja csinálni, rá kellene koppintani az orrára.
Amúgy mindkét exed hülye, ezért nem hagynám el a párom, inkább átmennék a pasihoz aki küldte és kicsit elbeszélgetnék vele úgy "barátilag".
16.: Halljak éhen akkor most miért ő a hülye? XD Mármint honnan tudta volna a kapcsolat előtt hogy a régebbi ex-e ekkora kretén azt meg pláne hogy az újabb is? :D
Mármint lehet velem van a baj de ha mondjuk valamelyik régi bnőm kapcsán mikor még jártunk kaptam volna ilyet egyik exétől.. :D Hát nagyjából az lett volna a reakcióm hogy "hmmmmmm kösz a tippet, asszem tudom mi lesz az esti program". :D Bár szerintem volt olyan bnőm aki vissza küldte volna az exének az esti program felvételét csak hogyé rezze a törődést. XD XD XD XD
16. vagyok megint.
18. Azért, mert aki folyton ezeket a baromfikat fogja ki, gyanús hogy rossz tulajdonságok alapján válogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!