Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálj párat, küld át, és megmondom, melyik jó! :P
No, áll az alku?
OFF - küld el nekünk előbb!
és a rendes válasz:
ez attól függ, hogy a barátod melyik testrészt szereti jobban, kifejezetten, pl. a ciciket, a popsik vagy hátulról vagy előröl... ez alapján dönts
A legjobb az amit nem küldesz el...!!!
kmolyan... Én egyszer adtam, de akkor is előhívatva, és minden digitális formában törölve...Abból is volt később balhé, mert szétmentünk...(nem ő balhézott, hanem az új csaj megtalálta a cuccai közt, és rajtam kérte számon... amit nem értettem, hogy miért...hiszen velem volt kapcsolatban amikor kapta...nah mindegy)
de a mai internet világában már senkinek nem adnék a kezébe ilyet, főleg, ha kikerül, az a legkevesebb, hogy ciki, inkább az a baj, hogy a későbbi munkahelyem, beosztásom, presztizsem ugorhat miatta.
Azóta férjnél vagyok, ő sem készíthet kompromittálófotót...csake gyszr törje fel valaki a gépet, vagy lopják el...
Szerintem sejtetni sokkal izgalmasabb, mint megmutatni, és kevésbé is látszol tőle feslett nőszemélynek.
feküdj le és takard le magad valamilyen nagyon vékony anyaggal, pl. lepedővel, vagy enyhén áttetsző dologgal. A legjobb, ha lehunyod a szemed, az nagyon érzéki tud lenni.
Néhány ötlet:
És egy vicces ötlet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!