Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátlások egy pasinál, ti ezt hogyan látjátok?
Én egy pasit nagyon komolynak ismertem meg , de rájöttem , hogy nagyon farka után szaladó pasi , láttam ahogy beindul nök körül , és úgy tunt , hogy el is megy veluk szexelni , ezért nem vettem komolyan.
Na de közben beszélgettunk , ismerkedtünk , kiderult , hogy nem szivesen vetközik , nagyon szegyellös mert pocakja van meg pszoriazisa .
Kuldött magáról fotókat de mind fotók , tehat újakat nem kuld , hiába ismerjuk egymást a valóságban , és dicsertem sokat , nem tudja elfogadni magát annyira , hogy friss fotót kuldjön .
Ugyanakkor sokat utal arra , hogy szexelnünk kéne és sürgetne
Kuldött fotókat afarkáról is , de semmilyen más testrésze nemlátszik , annyira gátlásos
Szerintetek nektek hogyan áll össze róla a kèp ? Csajozós és sokat szexel , ahogy gondoltam , vagy visszafogja a gátlása ?
Én konkretan összeboronáltam már 2 növel is
Annyira menő csávó,és nagy kan,hogy lehet egy nője sem volt.
Én is rá szoktam játszani a gátlásaimra,de attól nyomulok mint atom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!