Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti hogy látjátok ezt?
Figyelt kérdés
Mi lehet az oka, hogy egyre több olyan lánnyal találkozok, aki nem akarja fejleszteni a nyelvtudását, miközben a franciája teljesen egysíkú, gépies és így hamar unalmassá, monotonná válik egy pasinak. Amikor pedig felajánlom, hogy szívesen segítek fejlődni, tanulni, jelezni mi lenne sokkal élvezetesebb, jobb egy pasinak, akkor a többség vérig van sértve és teljesen kiakad...2020. jan. 9. 16:31
1/8 anonim válasza:
Mert ki nem tojja lr, hogy te mit akarsz?
Csomó lányt ismerek, aki 2-3 nyelvet beszél, de nem nagyon érdekel még az se, ha csak magyarul tud.
2/8 anonim válasza:
Egyszerűbb ha megmutatod neki hogyan szopjon.
4/8 anonim válasza:
Nem minden pasinak ugyanaz az élvezetes!
Attól hogy te unalmasnak, egysikunak tartod más lehet igy szereti a legjobban!
5/8 anonim válasza:
Úgy látják mint mindenki a kritikát. Ha csak kritizálsz akkor ne csodálkozz ha besértődnek, ha kioktatás helyett inkább kérsz "csinálnád légyszi úgy is, hogy..." azon értelmes ember nem sértődik meg.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, még ha néhány elég furira sikeredett... Nem szoktak kritizálni a lányokat, de őszintén megmondom, ha valaki valamit nem úgy csinál, ahogyan lehetne. Ez persze nem mindenkinek tetszik. Ami pedig a hozzászólásokat illeti, az, hogy én mit tartok jónak, az más pasinak is fontos lehet, hiszen a statisztika szerint minimum 40-50 pasival jönnek össze azok, akikkel eddig együtt voltam, és ha szerintem nem jók az orálban, akkor ezt más pasik is így érzik majd, max nem merik megmondani... Olyanra is volt példa, hogy valaki nyitott volt a tanulásra és nem bánta meg, azóta is stabil párkapcsolata van és hálás nekem, hogy sok mindenre megtanítottam.
2020. jan. 12. 22:01
7/8 anonim válasza:
Blowjob tutorial... Google. Es te nem kellesz hozza.
8/8 anonim válasza:
Én jól szopok, mégsem kellek azoknak akik nekem kellenének :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!