Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Titeket is felizgat ha a pasitokat boxerbe latjatok?
Figyelt kérdés
Nyaron mindig egy volt otthon, igy mikor mentem hozza, nem birtam magammal es letamadtam.
Egy ido utan mar majdcsak kinosnak ereztem hogy azt hiszi csak azt akarom tole, de nem tehetem rola, meglatom egy feszulos boxerb, elvesztem az eszem...
18/l
Nem kerek ajanlatokat
2019. szept. 18. 21:15
1/6 anonim válasza:
Igen,együtt élünk,de minden nap odavagyok érte amikor boxerben mászkál. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor jo:D
Koszi
2019. szept. 18. 22:00
3/6 anonim válasza:
én párom fecskét hord a kedvemért és imádom benne lelátni és lehúzni róla :P :P
20/L
4/6 A kérdező kommentje:
En boxer parti vagyok :)
Szeretem neki simogatni, markolaszni es mar latom a szemen, hogy alig varja hogy lehuzzam rola es kezelesbe vegyem :D
2019. szept. 18. 23:15
5/6 anonim válasza:
Igen engem is felizgat, mert szépen lehet látni a f*rka méretét, és h egy kis ingertől is azonnal áll neki.
Szeretem úgy simizni neki.
6/6 anonim válasza:
Igen 😇 egy pillanat alatt kemény neki ha megmarkolom boxeren keresztül.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!