Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek számít hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek számít hogy egy férfi erős legyen?

Figyelt kérdés
Illetve testépítő, agy az erőemelő fedett izomzat tetszik inkább (nem a dagadt)

2020. febr. 6. 23:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Nekem egyáltalán nem számít, sőt, ha nagyon szét van gyúrva, az picit taszít is. De nem tudok más lányok nevében nyilatkozni. 21/L
2020. febr. 6. 23:15
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Egyetertek az elsovel
2020. febr. 6. 23:16
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
A nagyon kigyurt pasik taszítanak. De a kövérebbek is. Magas széles vállú, Erős testalkat, kis pocak ami nekem jobban Bejön. 27/L
2020. febr. 6. 23:23
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Nem számít.
2020. febr. 6. 23:28
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

Mai világban a testzsírszázalék fontosabb a nőknek mint a fizikai erőnlét. A vékonyságot összekeverik a szálkássággal, semmi köze sincs hozzá. Minap beszélgettünk erről a suliban és azt mondta egy lány, hogy manapság már semmi szerepe nincs annak, hogy egy fiú mennyire erős, mert nem kell megküzdenie semmiért. Erre rákérdeztem, hogy az fontos, hogy meg tudja emelni a mennyasszonyát hogy átvigye a küszöbön vagy felbírja cipelni a gyerekkocsit az emeletre és azt mondta, hogy számára ez nem lényeges dolog.

Én 8 éve vízilabdázom, 192cm vagyok 98kg, és a suliban a lányok többségének nem én vagyok az ideálja. Van akinek igen, szóval nem panaszkodom, edzésen is vannak lányok akik szerint mi testalkatunk számukra a vonzó. Van olyan osztálytársam, aki poénból felvette a barátnője nadrágját és simán kiment benne pózolni, ilyen világban élünk, lassan a fiúk és a lányok azonos méretet fognak hordani.

2020. febr. 6. 23:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon fontos. Csakhogy ez alatt nem feltétlenül fizikai erőt kell érteni. Ugyanannyira (vagy talán még inkább) vonzó, ha a férfi valamilyen szellemi erővel bír, vagy ha gazdasági, trsadalmi erővel. Az okosság, műveltség, a vezetői képesség nagyon is számít, bár nem minden nő számára. A fizikai erő, vagyis a kidolgozott test a primitív nőket, és az intelligens nők egy részét is vonzza. Az utóbbiak számára inkább valamiféle csemege.
2020. febr. 7. 00:07
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

Nem lehet elvonatkoztatni teljesen a külsőtől, férfiasabb ha a pasi erős, jó felépítésű, de a kigyúrt, kockahasú öntelt bodybuilderek nem jönnek be a többségnek. Nem kell átesni a ló túloldalára.

A külső mellett a belső legalább annyira fontos, ha valaki csak átlagos testalaktú, de van kisugárzása, stílusa, úgymond sármja, főleg ha kedves, normális, udvarias az többet ér a legnagyobb bicepsznél is.

Ettől még egy kis sporttól senkinek sem lett baja, úgyhogy hajrá - ráadásul még egészséges is :)

2020. febr. 7. 00:13
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Elmondon 1, a kigyúrt emberek gyengék, mint a harmatos verébfing. Én mackósabb vagyok 190 cm mellé, de olyan parasztlengőt le tudok kenni, hogy a takony menetet vág a kondis veréb nyakán. Edzek én is, csak én futok, bringázok, túrázok.
2020. febr. 7. 01:43
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

Nekem igen. Elég kellemetlen, mikor erősebb vagyok egy férfinél, nekem is és neki is.

Azt hiszem a kicsit fedett, erőemelős fizikum jön be.

2020. febr. 7. 07:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem számít. Ha nagyon ki van gyúrva a pasi akkor az ink taszító minthogy vonzó lenne számomra.

De ha enyhén ki van dolgozva a teste, és ha ránézek akkor védelmet, erősséget sugal akkor az nagyon bejön.

Nem elég ha a teste erős, fejben is legyen az!

2020. febr. 7. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!