Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bejön nektek ez a felsőtest?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön nektek ez a felsőtest?

Figyelt kérdés
[link]
2020. febr. 6. 19:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

16 évig foglalkoztam erőemeléssel szóval nekem van fogalmam arról milyen egy természetes férfi felső test puder nélkül. Az alapok rendben vannak, akik az izommenyiséget keveslik azok butaságot beszélnek, kb 75-80kg testsúllyal rendelkezel és 48-50 férfi méret vagy. Az arányok rendben vannak, a testzsír lehetne kevesebb, de ez csak diéta és víz kérdése, semmi köze az erőnléthez. Váll és kar rendben van, a mellizom lehetne picit erősebb és szeparáltabb, többet kéne tárogatni és áthúzni.

Végezetül csak annyit, hogy szőr kérdésében a párodnak kell döntenie, mert itt általában a 2 véglet a mérvadó, vagy csupasz, vagy annyira szőrös, hogy nem szúrjon.

2020. febr. 6. 23:30
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tök rendben van. Szőr maradhatna :))
2020. febr. 7. 06:39
 23/27 anonim ***** válasza:
6%
Akkor maradjunk is a szexuélis kategóriában ha már ide tetted. Nekem nem tetszik, azt feltételezi, hogy az izmaiddal a nudlit és / vagy a sötétséget szeretnéd elfedni. És a szőr... na igen, én a férfit szeretem, nem a kisgyereket.
2020. febr. 7. 07:33
 24/27 anonim ***** válasza:
43%
én szo-pmám :Ö
2020. febr. 7. 07:58
 25/27 anonim ***** válasza:
29%
Ha normális helyen lenne a köldöke és nem ennyire fent,akkor nem vihogva röhögnék csak normálba
2020. febr. 7. 10:20
 26/27 anonim ***** válasza:
71%
Mennyi elmebeteg egy helyen. Annyit kérdezett, hogy kinek jön be testileg, erre az emberek nagy része képtelen legalább egy sértés nélkül kommentelni.
2020. febr. 7. 12:13
 27/27 anonim ***** válasza:
54%
Na igen, egy nemet is lehetett volna írni, esetleg egy indoklással, normálisan, ehelyett a nők nagy része és valamilyen okból a férfiak is próbálják megalázni a másikat miközben semmit nem ártott nektek. Csak az okát nem értem, frusztráltság?
2020. febr. 7. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!