Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor nekem annyi?
Csak egy kis esti iróniának szántam. :)
Egyébként nem a világvége, a 2 méret között azért nincs sokkoló különbség.
Elvileg a nők nagy része nem is jó melltartóméretet hord.
Utóbbi-> Ha kitömi a farkát, vagy 20 centinek mondja és csak 14, akkor teljesen jogosan.
Nem kell megtéveszteni a másikat, vagy ha megtéveszted élj az esetleges következményekkel. Amúgy a legtöbb csávó akkora disznó, hogy így is lefekszik veled nyugi. Ilyenek vagyunk. Meg nyilván elmegyünk egy nagyobb mellű csajjal lehet...ha számunkra az a fontos.
De ebben te is hibás leszel és ő is.
Nem kell a kamu, a felszínes pasikat (mint én) meg kezeld csak a helyükön kislány.
Ne legyél kretén! Teljesrn tökély az A-s cici. ☺️
Tapasztalt 32F
Hát hordj megfelelő méretű cicifixet és ha azután is tiplizik akkor nem kell a szexig eljutni...
Amúgy meg egészségtelen nagyobbat hordani
szerintem a pasik 90%-a nevében mondhatom:
Letojjuk mekkora a melled!
A maradék 10%-ék az aki mellre bukik, de hát ha nekik annyira fontos a mellméret, akkor nem is udvarolnak egy olyannak, aki nem üti meg a mércét.
Hidd el, a pasidat qrvára nem érdekli mekkora neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!