Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szokta felvenni a csaja tangáját? Esetleg benne verni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 5. 20:45
1/9 anonim válasza:
Nem, nekem normális gyerekkorom volt.
Nem lettem aberrált seqqfej.
3/9 anonim válasza:
Én kaptam már rajta a páromat hasonlón.
5/9 anonim válasza:
Felvenni sosem vettem, de barátnőm is csinálta nekem így és én is vertem magamnak, hogy a farkam köré volt tekerve a bugyija.
6/9 anonim válasza:
Nem.Viszont töbször is utalt rá,hogy :mi van,tetszik?(kinek ne tetszene egy szép alsónemű)Felvennéd? Nem találod a tiedet,ott van az enyém..stb.
Szval ha valakinek van ezirányú tapasztalata,akár nőként,akár férfiként..estleg adhatna néhány ötletet,hogy ezt mire véljem.
Igaz,meg is kérdezhetném.De szerintetek mi lehet?
7/9 anonim válasza:
Szoktam, nem csak a tangáját, van hogy teljesen beöltözök. Mondjuk én biszex vagyok.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!