Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire szeretitek felvenni az alul nyított bugyit?
Igen jó dolog..
Hát randira pont hogy nem veszem fel.
Kivéve ha azért találkozok valakivel hogy egy kávé után megbsszon
Utolsó arra hogy tudj úgy bszni hohy nem kell még azzal is szarakodni h a bugyi le kerüljön.
A bugyit félre húzni kényelmetlen.
Ez még pont jó helyen nyitót és szépen betűd menni úgy a fsz hogy az anyag nem dözsöli szét a pinádat meg a pasi farkát.
#4 Ez én értem, de az első két válaszolóra lettem volna kíváncsi, akik azt írták hogy ő pont hogy randira nem veszik fel, hanem meleg nyári napon pl.
Na most a legjobb tudomásom szerint bugyit pont azért veszel fel, hogy eltakarja a pinádat és mondjuk ne a combodon folyon a nedved vagy ne a nadrágod legyen foltos a folyásodtol. Ha nadrágot nem is, de bugyit azért naponta vált az ember lánya. Na akkor egy alul nyitott bugyinak mi az @#$&*? értelme van a HÉTKÖZNAPOKBAN?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!