Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasik, vettétek már el fiatal lány szűzességét? Alkalmi szex volt vagy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2020. febr. 5. 10:46
11/20 anonim válasza:
Igen. 14-19 közötti lányoknak (valakinek csak oralszuzesseg)
12/20 anonim válasza:
Hol lehet 16 plusszos lanyokkal ismerkedni legjobban? (Tudom az első komment, h ok mar nem szuzek... de sokmindenre kaphatóak.) 32f
14/20 anonim válasza:
Igen, többnek is. Mindegyik kapcsolat volt.
15/20 anonim válasza:
Igen, többször is. Főiskolás koromban nem tudtam levarakni magamról a 15-17 év közti lányokat. A velem egykorúak nem érdekeltek, az idősebb nők jöttek be. De aztán rájöttem, hogy a tiniknek nem kell hetekig udvarolni és drága ajándékokat venni és vacsoráztatni őket.
17/20 anonim válasza:
Egy kb. 3-5 évvel idősebb nő vette el a szüzességem. Én is elvettem pár lányét, általában kapcsolatok lettek/voltak!
18/20 anonim válasza:
Alkalmiban sosem tettem ilyet! Mindegyik esetben lassan, fokozatosan haladtunk, hogy végre elérkezzünk a dugásig. És akkor is sok alkalommal, mindenféle pózban! Nem éltem vissza a helyzetemmel, nem alakítottam a saját ízlésemre! Megmutattam neki mindent amit tudok, aztán majd ő eldöntötte, hogy neki melyik tetszik, mit fog csinálni majd a jövendőbeli partnereivel!
Valamikor engem is így tanítottak.
19/20 anonim válasza:
Igen. Múlt pénteken, május 13-án, egy pár nap múlva 16. szülinapját ünneplőnek. Már sokszor találkoztunk, nem alkalmi a kapcsolat, de mivel messze vagyunk egymástól, alkalomszerű. Csodálatos élmény volt mindkettőnknek. 54F
20/20 anonim válasza:
Igen, volt kb. 5-6 ilyen alkalom, mind szeretői viszony volt. Köztünk minimum 20 evvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!