Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nöként milyen típusú képeket érdemes kiraknom Tinderre és milyen leírást adjak meg?
Figyelt kérdés
Nincs feltöltött szám, hatalmas műszempillám,műkörmöm,műmellem,így nagy hátrányban vagyok a többi lányhoz képest?2020. febr. 5. 08:16
3/18 A kérdező kommentje:
Csak mert többen 18-20 év körüliek írtatok rám,leszögezném,hogy 27-35 közötti budapesti férfiak között szeretnék keresgélni.
Ettől függetlenül továbbra is várom a válaszokat a kérdésemre.
2020. febr. 5. 08:28
4/18 anonim válasza:
És ha nem vagyok Bp-i? Nagy baj?
5/18 A kérdező kommentje:
Ha közel laksz (30-40 km-nél nem messzebb),akkor nem,ha az ország masik végében,akkor igen.
2020. febr. 5. 08:36
8/18 anonim válasza:
Emiatt nem indulsz hátrányból, sokan velem együtt a természetességet szeretik.
Ha esetleg 26 sem probléma, beszélgethetünk :)
9/18 anonim válasza:
Szerintem nem hátrány sokan nem szeretik a mű dolgokat, inkább a természetes adotságod keresi. Bátran indulj neki lesz bőven jelentkező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!