Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy lány úgy dönt, hogy vár a szex-szel a házasságig? 18/L
Szerintem világi hülyeség. Mármint gyakorlatias szempontból. 18 évesen tök okay szűznek lenni de azért a házasságig várás felvet néhány kérdést.
-Először is kell 1 pasi aki szintén így tesz.
-Lutri hogy a férjeddel passzolni fogtok-e az ágyban.
-Semmi tapasztalatod nem lesz.
-A pasik akik nem terveznek várni rád éveket [mert házasodni azért nem 2 hónap után szoktak] alapból ki vannak lőve.
-Alapvetően egy jó dolgot iktatsz ki az életedből x évre.
Mégis mi jó származik ebből? Kevesebb Jézus halála után 300 évvel összeállított szemetet kellene olvasgatni én azt mondom. :) A kedves papok meg azután prédikáljanak a házasság előtti szex kérdéséről miután felhagytak a kisfiúk húzogatásával. :)
Szerintem a jó kapcsolat része a jó szex, fontos, hogy ismerjétek egymás testét, ismerjétek egymást az ágyban. Én nem várnék, illetve már tárgytalan is nálam ez, de biztos hogy off ez a téma. Legalábbis nekem, de ezt mindenki eldönti, hogy látja jónak.:)
18L
Volt már sok hasonló kérdés, miért nem olvasod vissza?
Alapvetően rossz döntés.
Nagyon sok problémád lehet belőle, most csak egyet mondok: 45 évesen meg fogsz őrülni - és a párod főleg, ha ő is szűz volt - hogy mást is kipróbálj.
Szó szerint bele fogsz dilizni, ha nem csinálod meg.
Hatalmas hiba nem szexelni. Jókora szorongást és párkapcsolati problémákat okoz, ha nem jó a szex a pároddal.
Gondolkodj bele, a cipőt is felpróbálod, mielőtt megveszed, hiszen ha kényelmetlen, tönkre teheti az egész napodat.
Pedig az csak egy cipő, amit bármikor lecserélhetsz, a házasságot viszont nem ilyen egyszerű, és nem is 1 évre szól.
Mégis mekkora az esély rá, hogy elsőre jót választasz?
Nagyon durván beszűkíted a boldog kapcsolat esélyét ha nem hagyod magad kísérletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!