Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek arról ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról ha egy lány úgy dönt, hogy vár a szex-szel a házasságig? 18/L

Figyelt kérdés

2020. febr. 4. 23:38
1 2 3
 21/29 October15 ***** válasza:
89%

Szerintem világi hülyeség. Mármint gyakorlatias szempontból. 18 évesen tök okay szűznek lenni de azért a házasságig várás felvet néhány kérdést.

-Először is kell 1 pasi aki szintén így tesz.

-Lutri hogy a férjeddel passzolni fogtok-e az ágyban.

-Semmi tapasztalatod nem lesz.

-A pasik akik nem terveznek várni rád éveket [mert házasodni azért nem 2 hónap után szoktak] alapból ki vannak lőve.

-Alapvetően egy jó dolgot iktatsz ki az életedből x évre.

Mégis mi jó származik ebből? Kevesebb Jézus halála után 300 évvel összeállított szemetet kellene olvasgatni én azt mondom. :) A kedves papok meg azután prédikáljanak a házasság előtti szex kérdéséről miután felhagytak a kisfiúk húzogatásával. :)

2020. febr. 5. 00:37
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Sztem hülyeség, és ha olyan pasihoz mész férjhez akivel nem jó a szex akkor elválsz tőle, vagy elfogadod ami neked jutott?
2020. febr. 5. 00:37
 23/29 $$$$$ ***** válasza:
100%
Hat ezt nem sok fiu értékelné. Nem mondom hogy egyböl le kell fekudni. De nem sok fiu fog varni hazassagig max aki nagyon durván vallásos. Nekem egy haverom egy evet vart de már ő is hösnek szamit. Én max 4-5 honapot varnák ha szűz lenne a lány de szerencsere sose kellett meg ennyit és nem voltam meg sok lannyal csak 5 el . De a legtobb haverom ezt is soknak talalja marmint a 4-5 honapot. De szerintem ha szeretek egy lanyt annyit nagy nehezen kibírok... Meg nem is mindenkivel jo a szex. Volt olyan lany aki nagyon tetszet de nem volt vele jo a szex.Nem igazan elveztem. Nem is jottunk össze. És akkor mit csinálsz ha egy ilyen esküvő utan derül ki?? Nem a közép korban vagyunk hogy hazassag utan legyen csak szex... Halal ertelmetlen ez az egesz. Egy fiut se fogja erdekelni hogy voltal e mar elotte massal... Es legalabb 30 fiut tudnak kapasbol aki 4 honapit se varna... De ha ragaszkodsz ehez a hazassagig valo varashoz akkor sok szerencset talalni egy balekot aki kivárja... Nyugodtan le lehet pontozni. De a fiuk 99%velem ert egyet akarmit is mond vagy ír...
2020. febr. 5. 00:40
 24/29 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem a jó kapcsolat része a jó szex, fontos, hogy ismerjétek egymás testét, ismerjétek egymást az ágyban. Én nem várnék, illetve már tárgytalan is nálam ez, de biztos hogy off ez a téma. Legalábbis nekem, de ezt mindenki eldönti, hogy látja jónak.:)

18L

2020. febr. 5. 00:44
 25/29 anonim ***** válasza:
89%
De most ennek mégis mi értelme? Több nem leszel tőle, de megfosztod magad
2020. febr. 5. 02:52
 26/29 cseppszi ***** válasza:
82%
Nagy rá az esély, hogy aki így is elvesz, az önmagadért fog szeretni.
2020. febr. 5. 05:03
 27/29 anonim ***** válasza:
61%
Cipőt nem veszek próba nélkül, ahogy autót sem próba kör nélkül. Ezek mellett nem szeretem a zsákba macskát, sem a kellemetlen meglepetéseket! Alapvetően nem tudnék megbízni egy ilyen lányban, mert mindig azon kattognék, hogy ja nekem ezt mondta, hogy nem szexel x évig, más meg szépen hegedüli. Bocsi kérdező, akkor inkább egy gumi nő.
2020. febr. 5. 05:51
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Volt már sok hasonló kérdés, miért nem olvasod vissza?

Alapvetően rossz döntés.

Nagyon sok problémád lehet belőle, most csak egyet mondok: 45 évesen meg fogsz őrülni - és a párod főleg, ha ő is szűz volt - hogy mást is kipróbálj.

Szó szerint bele fogsz dilizni, ha nem csinálod meg.

2020. febr. 5. 08:42
 29/29 anonim ***** válasza:
83%

Hatalmas hiba nem szexelni. Jókora szorongást és párkapcsolati problémákat okoz, ha nem jó a szex a pároddal.

Gondolkodj bele, a cipőt is felpróbálod, mielőtt megveszed, hiszen ha kényelmetlen, tönkre teheti az egész napodat.

Pedig az csak egy cipő, amit bármikor lecserélhetsz, a házasságot viszont nem ilyen egyszerű, és nem is 1 évre szól.

Mégis mekkora az esély rá, hogy elsőre jót választasz?

Nagyon durván beszűkíted a boldog kapcsolat esélyét ha nem hagyod magad kísérletezni.

2020. febr. 5. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!