Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tetszik egy 160 centis pasi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy 160 centis pasi, de túl kicsi, mert én 182 centi vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ő életem szerelme, de tudok közeledni, mert pirinyó és talán a farka is

2020. febr. 4. 22:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Gyk huszár vagy - ez a kérdés stílusán látszik.
2020. febr. 5. 03:14
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem sem komoly a kérdés. És hidd el nem savanyú a szőlő 168 magas pasi ként. Laza kapcsolatban voltam egy 182 magas nővel és ő például direkt élvezte hogy megbámultak minket. Sőt, rá is játszott, ha valaki nagyon nézett minket akkor váratlanul átölelt és jó hosszan lesmárolt. Ha életed szerelme, akkor nem itt kérdezősködnél hanem vele randiznál.
2020. febr. 5. 08:54
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

Ha tényleg nagy a szerelem, a magasság nem akadály. Viszont nem hiszem, hogy ő lenne életed szerelme, ha ennyi kétséged van.

Dönts a magad érzései szerint, ne más befolyásoljon.

2020. febr. 6. 00:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezen gondolkodsz,akkor ne erőltesd,mind ketten találtok mást, akinél nem agyalsz hogy mekkora a farka ,az orra,na ő az igazi!
2020. febr. 6. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!