Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék találni magamnak olyan férfit aki durva a szexben, és alárendelt vagyok?
10.: Fuh legalább megnyugodtam hogy nem akarja lenyalni senki elaludht haját. XD
Másrészről: Okay és az mi a rák ?:D Mármint a cucc részét értem de mitől lesz koszos? :D [Vagy a "cucc" ez esetben nem csak az ondót jelöli és azon kívül minden koszos? XD Nem mondom hogy nincsenek tippjeim mik lehetnek az egyéb kategóriában de hát lehet ott helyben ütném agyon azt aki olyasmit nyalogat. XD ]
15.: Áááááááááh én ennél lényegesen meredekebb dolgokra gondoltam. XD [A vágás stb után szabadon...]
Kár pedig a martensem mindig tiszta kosz + van egy baltám a szekrény tetején amivel eddig még sosem vágtam szét semmit / senkit. :(
DEE HÁT nem kamu.... :D
Koszos cucc pl ja cipő talp, kicsit finnyás vagyok az ilyenekre.
Ha számba turkálnak, felnyúlnak a torkomba azt nem szeretném.
Vágás. Vannak olyanok akik erre élveznek a vérlátványára, de én kihagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!