Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mintha egy szívószálat dugnána...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mintha egy szívószálat dugnának egy pohárba. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A barátommal elôször feküdtünk le, (én 21, ô 23) és nem erre számítottam. Olyan ciki volt.. Megbeszéltük, hogy elôször csak a végét rakja be és majd fokozatosan nyomja tovább. Na most ô berakta tövig és én meg nem éreztem szinte semmit. Olyan érzés volt mintha még mindig az 1/3 lenne bent. Az egész együttlét alatt nem éreztem szinte semmit. Mikor megkérdezte a végén milyen volt... nem tudtam mint mondjak neki, hát inkább hazudtam, hogy jó volt...-.-

Ránézésre a farka olyan vékonyka és (nincs nagy összehasonlítási alapom, mivel ô a második) de rövidke is neki.

Kb mintha egy szívószálat dugnának egy pohárba..

Szeretem ôt és és Így elég kellemetlen, mert vele nem tudom élvezni. To mit csinálnátok a helyemben?

2020. febr. 4. 13:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Kezd kicsit sok lenni a hülyeségeidból, L mint László. Ha valakinek kisujj méretű lenne, azt is lehetne érezni, mert simán kielégíthető minden nő egy kisujjal is. Hogy lehet ilyen agyament kamukat kitalálni...?
2020. febr. 4. 13:42
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Ha szereted mondd neki hogy nyaljon attól élvezel el. Ha attól el tudsz valóban és megoldjátok. Ha úgy érzed ez így hosszútávon nem menne akkor..
2020. febr. 4. 13:42
 3/14 anonim ***** válasza:
19%
szakitás,sose lessz jó...
2020. febr. 4. 13:43
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

Nem lesz jobb!

Nem passzoltok egymáshoz.

2020. febr. 4. 13:49
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Hogy mit csinálj? Ne írj ki több kamu kérdést :)
2020. febr. 4. 13:50
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

A huvely rugalmas es alapbol egy tampont se a legures terbe tolod fel.

A kis farok lehet problema, ahogy a nagy is. De nem igy.

Mas dolog, hogy fiatalon nincs huvelyi orgazmusa, hogy felora dongoles utan nem erzel semmit tenyleg.

De igy ilyen nincs.

2020. febr. 4. 14:00
 7/14 anonim ***** válasza:
10%

Ha csak 1 valakid volt, akkor hogy nem érzed?

Annyira széthasznált téged az első? :)

2020. febr. 4. 14:06
 8/14 anonim ***** válasza:
35%
Nem kellett volna barlangméretűre tágítani a legnagyobb dildoval.😂
2020. febr. 4. 14:10
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél neki egy súlyzót és kérd meg, hogy gyúrjon faszra!
2020. febr. 4. 14:12
 10/14 anonim ***** válasza:
81%
Akinek hangyányi fogalma is van a lányokról, az tudja, hogy ez egy olyan kamu, amit még magyarázni sem érdemes, hogy miért az... egy lány sokszor egy tampont nem tud felhelyezni, vagy azt is alig.
2020. febr. 4. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!