Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, van köztetek ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, van köztetek ilyen?

Figyelt kérdés
Vannak itt olyan nők, akiknek jobban számít a pénisznek a hosszúsága, mint a vastagsága? Ha igen, miért?

2020. febr. 4. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nalam pont forditva 🙃
2020. febr. 4. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A vastagság jobban számít nekem is élvezet szempontjából. Persze nem baj ha hosszra is átlagos inkább. Mert annak a látványa jobban felkelti bennem a vágyat mint egy pici.
2020. febr. 4. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Biztos van
2020. febr. 4. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Kinezetre biztos jobban nez ki, volt akinek 20 cm volt es vastag is, ott nagyon szepnek tartottam, ellenben elvezetben inkabb hatrany. Bizonyos pozokban egy sokkal rovidebb pénisz is tud fajdalmasan melyre menni
2020. febr. 4. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a centripetális gyorsulása a legfontosabb
2020. febr. 4. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:
A vastagság többet számít, de a legeslegtöbbet az számít, hogy melyik pasihoz tartozik az adott pénisz és hogy tudja használni amije van.
2020. febr. 4. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!