Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni, ha ha még életemben soha nem csókolóztam, es hogy ne derüljön ki hogykezdö vagyok?
Nem tudom hány éves vagy De ez a kérdés nagyon aranyos így kora reggel .
Nézd érre ne parázz rá .. mindenki másképp csókol hidd el abban a pillanatban ösztönből tudni fogod mit hogyan kell csinálni.. vagy majd a lány fogja átvenni az irányítást
A lényeg h engedd el magad ne görcsölj ne feszengj
Próbáld fel venni a lány ritmusát..
Ne kalimpálj össze vissza és ne is nyálazz mint egy fogzó baba. Légy természetes és nyugodt
N
Nem fognak beindulni tőle, tőled.
Úgyis észre veszik hogy kezdő vagy, jobb ha inkább csak finoman próbálod meg. Figyeled hogy hogy és mit kell csinálni, vagy a csaj mit csinál, mit szeret.
Majd jön magától
Me izgulj ra
És nem fog ettől felizgulni a nő
Miért lenne baj,ha kiderül,hogy kezdő vagy?
Még csókolózni,se csókolóztál,de már szexuálisan izgatni akarsz?
A legnagyobb ostobaságot követed el!
Hagyd,hogy vezessen!
Pontosan tudja: "hány óra van nálad".
Bejössz neki,szeret,és majd(!)szexelni is fog veled. Csak legyél őszinte és türelmes!
Felejthetetlenül szép élmény lesz,ha megbízol benne.
4. 5.
De fel lehet izgatni egy nőt csókkal.
Nagyon is. (És most a szájára adott csókról beszélek még mielött bárki félre akarná érteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!