Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak lehet zavaró szex közben egy nagyobb tetkó a lány hátán?
Van egy nagyobb,sima fekete színű de nagyon igényes,egyedi,szép tetkó,a két lapockám között,és nem vagyok agyontetoválva,csak egy van ezen kívül.
Viszont az új partneremnél nem vagyok teljesen biztos benne hogy nem zavarja őt,talán azért gondolom így mert nem korombeli,idősebb nálam.
Titeket zavar,zavarna ha a lány hátán lenne egy igényesebb,egyedi tetkó?
Képet esetleg kérésre tudok mutatni.
Van akit zavar van akit nem
Változó
A szép tetoválás nem zavaró, sőt izgató is tudni lenni, persze ezt tetoválása és persze pasija válogatja. :))
Nekem volt tetovált (nem agyon, de nagyon tetovált) barátnőm és hatalmasakat szexeltünk, sosem volt szempont szex közben.
1. ha a rajta lévő ábra nem szimpatikus
2. egyszer masszíroztam egy tetovált nőt. A tetovált felületen nagyon száraz, kellemetlen volt a bőrének a tapintása. Ez kiábrándító.
Hat nekem nagyon tetszenek a tetovált lanyok tehat tutira nem zavarna sőt meg nagyon be is jönne 😊.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!