Nekem kicsi mellem van (B-s) de sok barátnőmnek van D-s
Azt mondják hogy fáj tőlük a hátuk és aludni és kényelmetlen
Meg persze sok ruhát nem tudnak felvenni mert úgy néznének ki mint az útszéliek
egyszerre vagy 38as és 42es méret
horzsolások a vállon, mell alatt. sokszor véresre
sportmelltartó vagy elszorítja a tüdõdet és nem kapsz levegõt vagy pofánvág a cucc
gombolós ruhát, inget egy életre felejtsd el. szétnyílik a legkellemetlenebb szitukban
alváskor becsípõdik
minden melltartó fekete, fehér vagy bézs.
hosszú nyaklánc idétlenül eláll, mindenbe beakad
empire fazonú ruhák mellrésze a mellem közepén ér véget, és bevág...
Hát igen, a szép nagy melleket kell tudni "hordani" is. Mint ahogy az ujgazdag pasik sem tudják "hordani" a gazdagságukat.
A nagy mellű lányok azért fájlalják a hátukat, mert púposan állnak, ilyen a testtartásuk. Ha hátrahúzott vállal rendesen kiegyenesedve élnének, léteznének, nem fájna a hátuk ez biztos.
Én mondjuk mindig is zsongtam az F-G méretűekért, imádom ahogy lengedezik előttem, mert az ekkorák már lengedeznek rendesen.
És azt ajánlom minden D vagy nagyobb mellű lánynak, ne akarja eldugni, igenis viselje büszkén. A gusztustalan beszólogatós pasik igy is ugy is beszólnak, ha nagy a mell, ha nem.
Mondjuk én imádom, szanaszéjjel kényeztetnék lassan megint egy F vagy nagyobbat.
Az enyém 75 DD/E és néha zavaró. Az 5-ös válaszoló már kb mindent leírt.
Az az igazság, hogy az ekkora vagy ennél is nagyobb saját(nem műtött) mellek melltartóban néznek ki igazán jól. A gravitáció sajnos dolgozik.
Drága mulatság a melltartó vásárlás is, mert egy sima kínai üzletben nincs rám való. A többi üzletben/neten ahol jó a méret, ott meg kicsi a választék.
A pánt estére fájdalmasan elnyomja a vállam, a sportmelltartó meg vagy nem tart vagy agyonnyom. Ezáltal a futást és az ugrabugrálós sportokat kerülöm.
Felsőt sem tudok bármilyet felvenni, mert mondjuk egy pánt nélküli nem áll annyira szépen és nem is találtam olyan pánt nélküli melltartót, ami elég jól tartana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!