Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lány észre fogja venni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány észre fogja venni hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel ga minden igaz együtt leszek. Azt mondtam neki hogy már nem vagyok az és csak egy lánnyal voltam ami nem igaz. Ő gyógyszert szed így valószínűleg gumi nélkül csináljuk. Szerintetek észre fogja venni? Mikor verem sokáig szoktam bírni
2020. febr. 3. 21:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet h észre veszi igen.
2020. febr. 3. 21:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagy valószínűséggel lelesik neki amikor már attól elélvezel hogy lehúzod a bugyiját. a fél perces menet sem fogja az ellenkezőjéről meggyőzni, de talán azt hiszi majd hogy gyorstüzelő vagy... maradj a gyakorlásnál,igyekezz nem lapátra kerülni,szóval tanulj hogy fejlődj! sok sikert!
2020. febr. 3. 21:49
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Mielőtt bedugnád,mondd el neki!

99%hogy lebuksz,de még el is hagy jogosan.

Lehet,még be is éget... pusztán pedagógiai szándékból.

2020. febr. 3. 21:57
 14/17 anonim ***** válasza:
78%
Elsőre en sem mondtam meg a barátnőmnek hogy Szűz vagyok, azt mondtam voltam mar lánnyal, es olyan szinten ki tudtam elégíteni szűz letemre (vagyis akkor az voltam) hogy nem hitte el mikor bevallottam neki hogy nem voltam meg nővel
2020. febr. 3. 21:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Na, még mindig rakod?
2020. febr. 3. 23:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha bênázol akkor észre veszi de én még így is egy szűz fiúval feküdnék le 17L
2020. máj. 12. 19:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Na, észrevette?
2020. szept. 28. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!