Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem szereti a barátom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szereti a barátom a lovagló pózt? Mit csináljak hogy meg szeresse?

Figyelt kérdés
Én szeretem de ő nem mindig mondja hogy azt ne csináljam de nem mondja miért.
2020. febr. 2. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg mert kevésbé intenzív érzés, de ha nem mondja meg miért, akkor mi nehezen tudjuk kitalálni (nem vagyunk táv-gondolatolvasók) így azt is hogy mit csinálj a komplexusai, ellenérzései legyőzése érdekében.
2020. febr. 2. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Amíg nem lovagolsz rajtam addig nem tudom megmondani h milyen veled. Lehet h a barátoddal kellene erről többet beszélned?
2020. febr. 2. 23:23
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Lehet h ő akar irányítani és neki ez nem jó
2020. febr. 2. 23:28
 4/8 anonim ***** válasza:
39%

Én szeretek irányítani szex közben, de ha egy csaj ügyesen pacizik, attól totál kész vagyok. 😳👌

33/F

2020. febr. 2. 23:38
 5/8 Noren1989 ***** válasza:
0%

Gőzöm sincs, hogy miért nem szereti, viszont, mondok egyet, amitől nem szeretheti.

Ha nem mozog előre-hátra csípőből intenzíven, akkor effektíve alig érez belőle valamit.

Próbáljátok ki, hogy te egészen ráhajolsz, ő meg alulról légkalapácsozzon meg.

2020. febr. 2. 23:45
 6/8 Noren1989 ***** válasza:
0%
*mozogsz
2020. febr. 2. 23:49
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Mert rajtam ülve egészen zseniálisan csinálod.
2020. febr. 3. 04:12
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

Miéet van MINDEN valasz lepontozva???

Pedig tök jó valaszok jöttek..gondplom au enyemi is le lesz, de azért leszem jo fej es leirom a velemenyem.

En baratom azeer nem szerette mert korabban tobb novel megesett, hogy kicsuszott a csajból a penisze es a csaj az álló szerszámra ül vissza ugy h nem csuszott vissza a csajba hanem konrketan majdnem hogy ketté tört szegény párom farka.ez persze nagyon fájt neki.

Mivel ez többször előfordult, elkezdtett szorongani a poztol meg tartott töle.

Aztán en szép lassan csináltam neko az elejen es kialalult benne egy bizalom,azota mar o keri ezt a pozt.

Lehet a te parodnak is ilyesmi lehet de en is azt mondom hogy egyszerubb lenne ot meghallgatni

2020. febr. 3. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!