Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szereti a barátom a lovagló pózt? Mit csináljak hogy meg szeresse?
Én szeretek irányítani szex közben, de ha egy csaj ügyesen pacizik, attól totál kész vagyok. 😳👌
33/F
Gőzöm sincs, hogy miért nem szereti, viszont, mondok egyet, amitől nem szeretheti.
Ha nem mozog előre-hátra csípőből intenzíven, akkor effektíve alig érez belőle valamit.
Próbáljátok ki, hogy te egészen ráhajolsz, ő meg alulról légkalapácsozzon meg.
Miéet van MINDEN valasz lepontozva???
Pedig tök jó valaszok jöttek..gondplom au enyemi is le lesz, de azért leszem jo fej es leirom a velemenyem.
En baratom azeer nem szerette mert korabban tobb novel megesett, hogy kicsuszott a csajból a penisze es a csaj az álló szerszámra ül vissza ugy h nem csuszott vissza a csajba hanem konrketan majdnem hogy ketté tört szegény párom farka.ez persze nagyon fájt neki.
Mivel ez többször előfordult, elkezdtett szorongani a poztol meg tartott töle.
Aztán en szép lassan csináltam neko az elejen es kialalult benne egy bizalom,azota mar o keri ezt a pozt.
Lehet a te parodnak is ilyesmi lehet de en is azt mondom hogy egyszerubb lenne ot meghallgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!