Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell lenézni egy nőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell lenézni egy nőt azért ha házasságon belül több kapcsolata is van, de azzal nem árt senkinek és a férj se tudja meg mert külföldön kamionozik?

Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 19:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"Édesanya vagyok, szerető feleség, de a férjem sokat van úton, nekem is szükségem van összebújásra, szeretetre, meg hogy nőnek érezhessem magam(...)"

Ne haragudj, de ez csak kifogás. Én tudom, milyen távkapcsolatban élni, és soha eszembe nem jutott volna mással szexelni vagy bármilyen intim helyzetbe kerülni. Pedig elhiheted, nekem is borzasztóan hiányzott az összebújás, de csakis a párommal.

2020. febr. 2. 21:18
 12/21 anonim ***** válasza:
87%

Azért, mert egy aranyásó rbanc. Az jó amikor küldi a pénzt külföldről, mi? De közben visszaélsz a bizalmával.

Az lenne a korrekt ha elválnál, ha neked nem tolerálható a kamionosfeleség életmód.

2020. febr. 2. 21:25
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező: 7. vagyok. Ezekről beszéltem ami sajnos előrevetíti, hogy lehet ebből probléma. Ettől ügyesebben is lehet és kell ezeket megoldani.

A két régi kolléga már kibeszélt téged abban a biztos lehetsz. Hogy a férjed még nem tudja az jó, lehet nem is fogja tudni. De a szomszéd és az árambővítés megint gyengepont. A fix szeretővel nem szabad abba a csapdába esni, hogy "a múltkor se buktunk le, most se fogunk." Lásd bejárónő. Egy rossz mondatoddal magadra haragítod -és a nőknek ehhez elég egy olyan mondtad amit észre se vesznek- és már kész a baj.

10: Majd ha lesz csajod megtudod. ;)

2020. febr. 2. 22:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem elég h megcsalod a férjed akkor még nem is 1 emberrel tezedhanm tönel? Ne mentegetőzz. Amíg a férjed éjjel-nappal dolgozik, csak azért h meglegyen neked is mindened te így hálálod meg.

Javaslom, h menj szépen te is dolgozni, és nem fogsz unatkozni lelkem.

2020. febr. 2. 22:17
 15/21 anonim ***** válasza:
82%
De egy rbnc vagy! A krvkat nem ítélem el ennyire mert azok felvállalják, hogy ez a megélhetésük. Ha bsz hatnék vagy akkor válj el és ne alázd azt az embert!
2020. febr. 2. 23:18
 16/21 Lacc80 ***** válasza:
80%

Ha nem szégyellnéd, te se titkolnád.

Hazudsz, megcsalod. Szerintem magánügy. De ha elmondod mi mást vársz? Ezért nem fognak megdicsérni. Ha érthető is, nem jár érte elismerés.

2020. febr. 2. 23:22
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem kellene lenézni ha a férjed tudná mit csinálsz.

Így viszont egy ilyen "nő" ( annak sem nevezhető) sokkal rosszabbat érdemel mint szimpla lenézést.

Remélem február óta nőtt az IQ-d.

2020. aug. 15. 00:57
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy tudsz a gyereked szemébe nézni?Gondolom az se a férjétől van.

De komolyan az ilyen nő mit akar?Megkapja az anyagi biztonságot szeretik erre teheti bárkivel lefekudne.Az ilyen nem nő az biztos

2020. aug. 15. 02:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Aztakvaéletbe....

Te egy igazi ri.anc vagy bakker.

Kajak sajnálom a férjed és a gyereked.

Képzeld, az én férjem is külföldön dolgozik. 2hetente hétvégére jön haza, minden mádodik alkalommal pont mikor a havim van... szal 4hetente tudok vele lenni.... nekem is hiányzik. Kibszottul. De nem vagyok egy utolsó senkiházi, hogy amig ő rommá gürizi magát, addig en öntellt módon félrekrogassak. Nem magáért teszi, hanem értünk, a jövőnkért....

Ennél önteltebb duma nincs...

Én is fiatal vagyok, 26éves. Mellesleg nem is nézek ki rosszul... mégis van gerincem, és boldogan a szemébe tudok nézni... ha minde kötél szakad, előveszem a vibrátorom, megoldom magamnak. És így lelkiismeretfurdalás nélkül fekszek le minden nap aludni. Mar ha tudod mi az.

2020. aug. 15. 12:10
 20/21 anonim ***** válasza:
54%
De mikor hozzámentél még nem kamionozott? Minek mentél akkor hozzá? Én nem ítélem el az ilyesmit ha MINDKÉT FÉL beleegyezik. Neki is vannak igényei nem csak neked. Téged nem zavar ha megcsal?
2020. aug. 15. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!