Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel lassan 1 hónapja vagyunk együtt, kicsit félek, de várom az első alkalmunkat, tartanom kell tőle?
Sziasztok. Szoval a baratnommel lassan 1 honapja leszunk egyutt, beszelgettunk mar egyutt alvasrol milyen jo lenne mar, meg hat a szexrol is, mennyire varjuk, de turelmesek vagyunk egymas fele, tenyleg nagy a szerelem. Egy buli utan jon at hozzam eloszor, biztos vagyok benne hogy az ejjelunk itthon nem lesz eseménymentes. Nem tervezunk meg semmit elore, de tudom hogy nem lesz az. Szoval kicsit felek hogy gyorsan el fogok menni, mert még nem szexeltem senkivel, sőt semmiben nem volt részem.
Ő is szűz még, ugyan így van mint én és ezért szép a dolog.
Mivel nincs viszonyitasi alapja a pénisz méretekkel, ezért a 18 centim mekkorának fog tűnni neki? Illetve jó lesz az első szex? Meddig fogom bírni szerintetek?
Köszi a válaszokat! :) 18/f
Azért amiről kérdezel az kicsit sem tünik szerelemnek. Ez inkább a Te testi vágyadnak tünik.
A szerelem az amikor annyira szeretsz valakit, hogy azon fáradozol, hogy Őt egy életen át boldoggá tedd. Akkor van itt az ideje amikor, erre már nemcsak a hormonjaid által gerjesztett szexuális vágyak jelennek meg a testedben, hanem képes vagy arra, hogy uralkodni is tudj felette. Az sem hátrány ha tudod mi az a női ciklus, és hogyan kell jól védekezni, mielőtt váratlanul apuka lennél, mert lehet, hogy még arra sem vagy eléggé felkészülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!