Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amit kaptok másoktol meztelen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amit kaptok másoktol meztelen, intim képet. Azt ti megmutatjátok másoknak is?

Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 11:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ó, hát persze...
2020. febr. 2. 11:42
 12/26 anonim ***** válasza:
56%

Én kaptam több nőtől is. Egyiket pont itt ismertem meg...

Hát, kaptam már tini csajoktól is ha nem is meztelen, de "szexi" képet. családos nőtől is aki megcsalta velem a férjét. Egy ilyen képet se tartottam meg és egyet se küldtem/mutattam meg senkinek. Mert nekem küldték, nem mindenkinek. De ehhez ilyen megbízható valaki kell mint én.

2020. febr. 2. 11:55
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

En a Snapchatrol digitalis fenykepezogeppel lelopott anyagot mutatom baratnoknek, kiveve, ha aranyos, jellemes az illeto.

Illetve csak az extremet.De nem nevetjuk ki.

Videot, hangot nem mutatok, azt mar oriasi arulasnak ereznem.

2020. febr. 2. 12:07
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Soha!
2020. febr. 2. 12:10
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, megtartom magamnak :).
2020. febr. 2. 13:05
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha az aktuális barátom küldi, vagy olyan valaki akivel már van valami alakulóban és olyan nexusban vagyunk, akkor soha nem élnék vissza a bizalmával, nálam biztonságban vannak a képei.

Viszont ha kéretlenül kapok egy farokképet valami idegentől pl itt a gyk-n, akkor simán megmutatom a barátnőimnek, és együtt röhögünk rajta hogy milyen szánalmas.

2020. febr. 2. 14:41
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
10 es, nem tudom, ezt milyen filmben lattad de nagyon gáz hogy ezt elhiszed, hogy veled tortent meg :)
2020. febr. 2. 23:19
 18/26 anonim ***** válasza:
51%

Nem is tudom mit tennék, még sosem kaptam lányoktól/nőktől pucér fotót. :-(

Egy barátom van, akinek valószínűleg megmutatnám, mert benne megbízom.

2020. febr. 4. 19:51
 19/26 anonim ***** válasza:
23%
kell némi íkú ahhoz hogy az ember ne mutogassa az ilyet.
2020. febr. 17. 18:19
 20/26 anonim ***** válasza:
31%
Mivel arc nélküli a farkas 😁 képeim (ha nem hiszik el hogy 21) felőlem mutogathatja akinek akarja
2020. márc. 20. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!