Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki a szuleim elott ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki a szuleim elott ha szoros a farkam?

Figyelt kérdés

Wellness hotelbe megyunk ahol a szaunaban es a wellness reszlegben nem lehet furdoruhaban lenni.

Ciki szerintetek ha nagyon szoros a farkam , konkretan sokkal szorosebb mint a faterome:D:D

Valaki volt mar ilyen helyzetben? Vagy csak tulgondolom? :D

Nem akarom leborotvalni mert nekem igy tetszik, de nem akarom azt se hogy szoljanak hogy roviditsem le mert tenyleg brutal szoros :D

2020. febr. 1. 21:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Anyádékkal meztelenkedsz?Vágd rövidre,vagy tekerj magadra törölközőt.
2020. febr. 1. 21:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak basztatni érte.
2020. febr. 1. 21:10
 3/15 anonim ***** válasza:
87%

Mi köze a szüleidnek ehez? Meg nem fogják tanulmányozni a farkad!

Amúgy meg hová mentek, vmi nudista helyre?

Mert a szaunát értem. De welnessben fürdőruha nélkül?!

2020. febr. 1. 21:12
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztos lehetsz benne, hogy nem lesz gond, ne parázz előre, mert nincs miért!

Nekem anyu kérdezte meg a szaunában, hogy mivel szedtem le a bundát - mert én meg kopaszon szeretem.

Szerintem ez természetes érdeklődés, semmi gáz!

2020. febr. 1. 21:39
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem ciki
2020. febr. 1. 21:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Húúúú pubertás korban elkezd szőrösödni a fiúk farka és utána úgy is marad, ki hitte volna :D Szerintem nem fognak vele orvoshoz vinni, tudomásul veszik hogy ebben az életkorban vagy és kész.
2020. febr. 1. 21:56
 7/15 anonim ***** válasza:
35%
Nem ciki. Az ciki h a szüleid előtt mesztelenkedsz.
2020. febr. 1. 23:03
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
7 - nem ciki - a ciki az, hogy nem tudsz írni!
2020. febr. 1. 23:21
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Nem értelek. A szaunàba törülközővel kell menni. Akkor is ha meztelenül kell menni.

Szóval azzal tudod takarni. Nem muszàj mutogatnod magad, ha nem akarod.

2020. febr. 2. 00:03
 10/15 anonim ***** válasza:
22%

Teljes kamu, hogy a wellness részlegben nem lehet fürdőruhában lenni. Nincs olyan hotel Magyarországon, ahol a wellnesst ne lehetne fürdőruhában használni, sőt, olyan sincs, ahol kötelező a (fürdő)ruhátlanság.

Ettől függetlenül természetesen nem ciki, ha neked szőrösebb, mint a faterodé, hiszen nem tehetsz róla.

Az viszont elég ciki lenne, ha ezért bárki megszólna, a szüleidtől pedig egyenesen elképesztő ciki!

Ha mégis létezik ilyen szálloda, kíváncsian várom a hotel nevét - ezzel meg lehet győzni, de konkrétumok nélkül még viccesnek se tartom a kérdést.

2020. febr. 2. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!