Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a szuleim elott ha szoros a farkam?
Wellness hotelbe megyunk ahol a szaunaban es a wellness reszlegben nem lehet furdoruhaban lenni.
Ciki szerintetek ha nagyon szoros a farkam , konkretan sokkal szorosebb mint a faterome:D:D
Valaki volt mar ilyen helyzetben? Vagy csak tulgondolom? :D
Nem akarom leborotvalni mert nekem igy tetszik, de nem akarom azt se hogy szoljanak hogy roviditsem le mert tenyleg brutal szoros :D
Mi köze a szüleidnek ehez? Meg nem fogják tanulmányozni a farkad!
Amúgy meg hová mentek, vmi nudista helyre?
Mert a szaunát értem. De welnessben fürdőruha nélkül?!
Biztos lehetsz benne, hogy nem lesz gond, ne parázz előre, mert nincs miért!
Nekem anyu kérdezte meg a szaunában, hogy mivel szedtem le a bundát - mert én meg kopaszon szeretem.
Szerintem ez természetes érdeklődés, semmi gáz!
Nem értelek. A szaunàba törülközővel kell menni. Akkor is ha meztelenül kell menni.
Szóval azzal tudod takarni. Nem muszàj mutogatnod magad, ha nem akarod.
Teljes kamu, hogy a wellness részlegben nem lehet fürdőruhában lenni. Nincs olyan hotel Magyarországon, ahol a wellnesst ne lehetne fürdőruhában használni, sőt, olyan sincs, ahol kötelező a (fürdő)ruhátlanság.
Ettől függetlenül természetesen nem ciki, ha neked szőrösebb, mint a faterodé, hiszen nem tehetsz róla.
Az viszont elég ciki lenne, ha ezért bárki megszólna, a szüleidtől pedig egyenesen elképesztő ciki!
Ha mégis létezik ilyen szálloda, kíváncsian várom a hotel nevét - ezzel meg lehet győzni, de konkrétumok nélkül még viccesnek se tartom a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!