Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudnád, a partnerednek hogy jó a szex?
Leginkább 20-30 év közötti lányok véleményére lennék kíváncsi.
A legutóbbi egyéjszakás kalandom "bevallotta", hogy nem volt orgazmusa, állítása szerint nem volt még neki senkivel sem. Ettől függetlenül benne lett volna egy kapcsolatban.
Felmerült bennem, hogy az épp aktuális párjaimmal is megeshetett ez, legyen szó többszörös egyéjszakásról vagy barátnőről, akivel hosszabb ideig együtt voltam. Hogy kompromisszumot kötöttek az ágyban a kapcsolatért, figyelemért, szerelemért, törődésért. Pénzem nincs, hogy esetleg amiatt lettek volna velem... :D
Tehát ez mennyire tűnik reálisnak? Együtt lenni, összejárni valakivel, akivel nincs kielégülés?
27/f
Nem. Mondjuk nem kérdezi, hogy elmentem-e, én meg nem közlöm vele, hogy nem. De a szex kvajo vele, meg nekem nem is fontos ez az elélvezős dolog, szóval...
De ha kérdezné, nem hazudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!