Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket melyik része érdekel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket melyik része érdekel a BDSM-nek? (L)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezdő vagyok, de jobban meg szeretnék ismerkedni a BDSM világával (sub hölgy vagyok). Engem valahogy a lélek része is érdekel a dolognak, de kevés tapasztalatom szerint ebből elég kevés van.

Nektek melyik része tetszik a dolognak?

2020. febr. 1. 12:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
Az alárendeltség érdekel, ahogyan egy nő uralkodik felettem. Leginkább lábbal kapcsolatos dolgok érdekelnek benne.
2020. febr. 1. 18:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Engem anno az a része érdekelt, hogy milyen, amikor végre találok egy olyan férfit, akinek átadhatom az irányítást, mert bízom benne és méltó rá. Ha végre az életem egyetlen részében nem az enyém a felelősség.

De utóbb kiderült, jobb az, ha én tartom magamnál a gyeplőt. Azóta sem engedem senkinek, hogy bármilyen módon is irányítson engem vagy az életemet. Sajnos, van, akik együtt nem alkotnak biztonságos párosítást, így mindenképp csak elkötelezett, érzelmileg mély kapcsolatban kísérletezz.

2020. febr. 7. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!