Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket melyik része érdekel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket melyik része érdekel a BDSM-nek? (L)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezdő vagyok, de jobban meg szeretnék ismerkedni a BDSM világával (sub hölgy vagyok). Engem valahogy a lélek része is érdekel a dolognak, de kevés tapasztalatom szerint ebből elég kevés van.

Nektek melyik része tetszik a dolognak?

2020. febr. 1. 12:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Férfiként egyértelműen a domináns ez nem kérdés :)
2020. febr. 1. 12:23
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
A dómod lennék! F.
2020. febr. 1. 12:37
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Engem is a lelki része érdekel jobban, de ezt nem igazán értik a pasik. L.
2020. febr. 1. 12:42
 4/12 anonim ***** válasza:
62%

Lélektani része a komolyabb mint a testi

26N/Bi/Sub/foglalt

2020. febr. 1. 13:17
 5/12 cseppszi ***** válasza:
84%
Ha nem egy lelkibeteg állatot fogsz ki partnernek, akkor az egymás közötti bizalom és egymásnak való örömszerzés a lényeg - szóval egyértelmüen lélek
2020. febr. 1. 13:26
 6/12 érdeklődő35 ***** válasza:
72%

Szerintem inkább a csak mazo beállítottságú lányból van kevesebb. Ti a legtöbb esetben megőrzitek az érzelmességet.

Én akkor lelkesen fenekeltem a lányokat, akkor is sokat beszélgettem velük, mi érdekli őket egyébként, mire vágynak, stb.igaz én nem is aláztam őket, csak a fájdalmuk által elért élvezetük érdekelt 😃

2020. febr. 1. 13:27
 7/12 anonim ***** válasza:
19%

Nincs lélektani pozitív része ennek. Az, hogy mást kínzol az az alacsonyabb lélekminőséget jelenti...

A BDSM egy zsákutca :D

2020. febr. 1. 13:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 Tévedsz. Ha beteljesül egy vágyad, az jó a léleknek! Ha az a vágyad, hogy kínozz és megalázz valakit, akkor ez jó a te lelkednek. Aki azt szereti, hogy megalázzák, annak pedig szintén lelki boldogság ha megkapja amit akar. Nem erkölcsi fejlődésről és életminőségről van itt szó, csak a vágyakról. Tehát van lélektani pozitív része annak ha beteljesül a vágyad! Sőt, csak az van!
2020. febr. 1. 13:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

a bdsm egy játék. uralkodás dominancia és az ellenkezője mindenkinek ott van a tudatalattijában.

Jó kis móka ez.

2020. febr. 1. 13:39
 10/12 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Engem azokban az időszakokban izgatott jobban, amikor valamiért rossz viszonyom volt a női nemmel. De mert engem mindig a női élvezet izgatott, ezért kerestem, és szerencsésen talàltam is mazo, élvezetre vágyó nőket
2020. febr. 1. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!