Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negatív szexuális élmény. Volt ilyen nektek?
Kiváncsi lennék nektek volt-e negatív szexuális élményetek.
Az én rövid történetem: a fiú akivel 3 hónapig randiztam, 3. Együtt létnél bekattant. Kutya pózban levette a gumit és erőszakkal belém akart élvezni. Ezt sikerült megakadályoznom, de máig nem értem, hogyan kerültem olyan kiszolgáltatott helyzetbe, de le tudta fogni a kezem és a lábamat, megnyalta az ujjait és bedugta a popsimba, percekig nem tudtam szabadulni. Másnap írt a vonatról, hogy őrült és hogy nem látom többé, külföldön fog élni.
Nektek volt ilyen eröszakos, tahó párotok?
24L
Már megbocsájts, de erőszakot én nem sorolnám a nevatív élmények közé.
Egyszer volt, hogy annyira izgultam, hogy nem lett merevedésem. Na ez negatív élmény. Ami téged ért, az bűncselekmény és rendőrségen kellett volna jelentened.
Persze.
Igen, én is megválogatom, kivel fekszem össze, ezért 2 pasival voltam csak, de az elején még ő is gyengéd volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!