Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lányként fent lenni Tinderen?
Én nem rég regisztráltam. És nem szex miatt. Arra ha kéne srác,akkor úgy is ugrana...
Nem vagyok cafka és társai,eddig két sráccal volt dolgom. Komolyat szeretnék,ha itt nem jön össze,akkor nem fog. Addig is jókat szórakozok.
#18 ez teljesen igaz!
Nyilvan vannak, akik csak szex miatt regisztraltak, es ezt nem is takargatjak, viszont azert eleg sok emberrel lehet normalisan ismerkedni, beszelgetni. Sok orszagban ez egy "alap" alkalmazas, es nem azonnal az jon le az embereknek, hogyha valaki fent van Tinderen, akkor az csak dugni akar.
Amikor Budapesten voltam, szorakozasbol toltottem le en is, es jo nehany ott tartozkodo kuldoldivel elkezdtem beszelgetni, tobben segitseget kertek, mit nezzenek meg, milyen kajakat probaljanak ki. :D
Magyarok kozott mondjuk nagyobb aranyban akadnak, akik azzal inditanak, hogy lefekudnenek veled (tapasztalatom szerint legalabbis), viszont ott a lehetoseg, hogy nem irsz nekik vissza vagy unmatchelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!