Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hányan vagytok fent tinderen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányan vagytok fent tinderen és miért? (leginkább a 18-25 éves korosztály érdekelne)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Érdekelne, hogy innen hány ember használ tindert és miért? Esetleg mik vele a tapasztalatok? Hány egyéjszakás kaland jött onnan össze, esetleg kapcsolat? Tinder sztorik is érdekelnének.

23/F

2020. jan. 8. 19:10
 1/3 Krskrskrs ***** válasza:
Hasznalom, 19f de meg semmi se jott ossze
2020. jan. 8. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Poénból regisztráltam egyik barátnőmmel, idiótákon röhögtünk, de azért reménykedtünk, hogy találunk valami normális csávót is. :D Igazából volt pár érdekes beszélgetés, de akivel esetleg randiztam volna is, az messze volt. Szóval gyakorlatilag nem jött össze semmi.

19/L

2020. jan. 8. 23:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

+20 emberrel találkoztam.

Ebből csak 3 emberrel szexeltem.

3 kapcsolat szerű volt kialakulóban. Ebből egynek én vetettem vége, a másodiknak a másik személy, a harmadik meg sikeres azóta és boldogan együtt vagyunk.

Egyéjszakást soha sem kerestem. A fő dolog, amire mindig hajtottam első randin, hogy megcsókoljam a másikat, még akkor is ha tudtam hogy nem biztos hogy lesz több, szimplán gyakorlásnak, de a random szex valahogy nem izgatott soha sem.

(Persze már nem vagyok fent, csak kb 5 hónapon keresztűl voltam)

22/F

2020. jan. 22. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!