Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan vagytok fent tinderen és miért? (leginkább a 18-25 éves korosztály érdekelne)
Sziasztok! Érdekelne, hogy innen hány ember használ tindert és miért? Esetleg mik vele a tapasztalatok? Hány egyéjszakás kaland jött onnan össze, esetleg kapcsolat? Tinder sztorik is érdekelnének.
23/F
Poénból regisztráltam egyik barátnőmmel, idiótákon röhögtünk, de azért reménykedtünk, hogy találunk valami normális csávót is. :D Igazából volt pár érdekes beszélgetés, de akivel esetleg randiztam volna is, az messze volt. Szóval gyakorlatilag nem jött össze semmi.
19/L
+20 emberrel találkoztam.
Ebből csak 3 emberrel szexeltem.
3 kapcsolat szerű volt kialakulóban. Ebből egynek én vetettem vége, a másodiknak a másik személy, a harmadik meg sikeres azóta és boldogan együtt vagyunk.
Egyéjszakást soha sem kerestem. A fő dolog, amire mindig hajtottam első randin, hogy megcsókoljam a másikat, még akkor is ha tudtam hogy nem biztos hogy lesz több, szimplán gyakorlásnak, de a random szex valahogy nem izgatott soha sem.
(Persze már nem vagyok fent, csak kb 5 hónapon keresztűl voltam)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!