Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhetek egy nálam 7 évvel fiatalabb lánnyal?
19 vagyok, és nagyon tetszik egy lány, de ő még eléggé fiatal, bár a kinézetén nem látszik, nagyon érett:) de a gondolkodása eléggé gyerekes még, de valamiért nagyon megszerettem.
Még én is szűz vagyok.
Tudom hogy szexelni elvileg nem lehet még vele, meg még nagyon fiatal ahoz de attól még összejöhetünk ha úgy alakul?
Vagy pedofilnak számítanék?
Ennyi korkülönbség két felnőtt között nem gond, de itt másról van szó: te felnőtt vagy, ő meg kiskamasz, pár éve még barbival játszott, fejben még nagyon gyerek, hiába kezd nőiesedni a teste.
Arra tervezni, hogy 10 év múlva is együtt lesztek és akkor már nem kirívó a korkülönbség, komolytalan, valószínűleg nem tartana addig a dolog.
Inkább az eszedre hallgass, ha az nincs, akkor az érvekre: egy 12 éves kislányra rányomulni nem OK, megdugni meg baromira gáz. Ha mondjuk terhes lesz, nőgyógyászatra kerül, az orvos hivatalból feljelentést tesz megrontás miatt, te pedig mész a börtönbe, ahol téged "rontanak meg".
Keress partnert a sajat korosztályodból, a kiscsajt pedig felejtsd el.
12 évesen nem, hogy orál szex szerintem még a csók se játszik. Legalábbis szerintem abban a korban nem kellene, hogy ilyen történjen.
Szexről ne is gondolkozz. Ő még kislány. Fogalma sincs mit jelent ez az egész. Lehet felnőtt szemmel majd szégyelni fogja magát ezért. Vagy lehet rosszul dolgozza fel ezt és nem élvezi majd. Itt a hangsúly nem azon van, hogy téged megbüntettnek, hanem, hogy az a kislány ezek után hogy lenne. Most őt kell figyelembe venned és éppen ezért nem jöhetsz össze vele.
Ha a lány már lenne 16-17 azt mondanám egye fene, én is szerettem már bele tőlem 10 évvel idősebb pasasba is.
Szóval engedd el és keress valami más lányt mert várni nem fogsz tudni annyi évet.
Most kapcsolatot akarsz tőle, vagy megtetszett a teste és jól esne használnod a saját kielégülésedre, lesz.rva, hogy ez számára valszeg lelki károsodást jelent?
Az orál is szexuális kapcsolat, egy idézet a BTK-ból:
"Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez, (...), bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Keríts egy hasonló korú barátnőt, mint te vagy és azt dugd és szopassad meg, ha ő is benne van. Az már felnőtt ember.
Hallod mi a jó büdös francot akarsz egy 12 éves kislánytól?? Igen, eléggé pedofília. Egy általános iskolással?? Jézusom... Bocs de ez nagyon gáz. Szedj fel egy korodbelit vagy egy 1-2 évvel fiatalabbat de ez beteg.
Én 12 évesen még nem is menstruáltam...lehet ő se. Egy gyerek. Mit akarsz tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!