Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kell jól kielégíteni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell jól kielégíteni egy férfit?

Figyelt kérdés

Van pasim de már nem is akar szexelni. 😐 Valami hiányzik neki? El sem élvez fél óra alatt sem.

20/N

2020. jan. 31. 10:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar, tartsd tiszteletben a döntését! Vagy forduljatok orvoshoz, pszichológushoz, vagy keress másik partnert!
2020. jan. 31. 10:44
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Írj és mesélek...
2020. jan. 31. 10:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves? Milyen gyakori a szex? Szoktatok beszélgetni, hogy ki mit szeret?
2020. jan. 31. 10:47
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Nem lehet h megcsal?
2020. jan. 31. 10:48
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem hiszem! 175 cm alacsony és 15 cm a pénisze. Kizárt hogy kapkodnak érte a nők! Én elfogadtam így mert szeretem. Más idegen nő alapból elutasítaná már a pocakja miatt is.

2020. jan. 31. 10:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a franc ez, úgy állítod be mintha szivességet tennél neki, hogy vele vagy. Alacsonynak mondod az átlagos magasságát és a férfiasságát is gyalázod (ami szintén átlagos). Ha ezt érezteted vele, nem csodálom, hogy nem akar szexelni veled.
2020. jan. 31. 10:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
15 centit nem elfogadni kell, hanem rajongani érte, te gyökér. 😁 Szánalmas, ahogy a partneredről beszélsz.
2020. jan. 31. 11:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Na wazze' ennyire nem becsülöd a párodat, hogy a magasságát és az intim méretét negatívumnak állítod be és lúzernek tekinted? Hát ne csodálkozz, hogy nem rajong érted, ha ennyire becsülöd.

Azért nem akar "szexelni" veled mert már nem kíván annyira, amin a fentiek alapján nem csodálkozom. Hagyd elmenni szegény srácot - bár szerintem ezt előbb-utóbb magától is megteszi.

2020. jan. 31. 11:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudod te, hány nő szereti a pocakos férfiakat?

Én is odavagyok értük, csak úgy mondom.

Egyáltalán nem becsülöd a párod, az egyik hozzászóló jól írta, úgy adod elő, mintha szívességet tennél neki azzal, hogy vele vagy.

2020. jan. 31. 12:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Egy kedves, normális, őszinte barátnő hiányzik neki. Ezért nem akar szexelni.
2020. jan. 31. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!