Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól szopni? És egyáltalán, hogyan kell egy férfit megfelelően kielégíteni az ágyban?
Idáig még sohasem volt párkapcsolatom, de az utóbbi hónapokban megismerkedtem valakivel, akibe beleszerettem, és most együtt vagyunk. Idáig még nem szexeltünk, de van egy olyan érzésem, hogy most hétvégén fogunk. Semmi tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban, és szerintem kifejezetten béna is vagyok, még ahhoz is időre volt szükségem, hogy megtanuljak normálisan csókolózni. Ő már nem szűz, de én igen, és nem szeretnék túl sokat bénázni az ágyban. Tudnátok adni néhány tanàcsot?
19/L
Igen, tudunk tippet adni: egy kis tusi, csini ruha éééééés engedd el magad, élvezd, ne görcsölj rá, ez a legfontosabb a többi jön magától :)
Ami az orált illeti... ne fogazz, figyelj a partneredre folyamatosan (minden ffi másképpen szereti), figyelj a visszajelzéseire, reakcióira, gyakorlás és majd bele fogsz jönni :)
Egy pár akkor érett a szexre, ha tudnak róla fesztelenül és őszintén beszélni is.
Nem kell első alkalommal szexnek lennie, elég talán a petting, ha szűz vagy, vagy bízd csak rá magad a párodra, és ne görcsölj, hogy tökéletes legyél.
Ő tudja, hogy te szűz vagy? Ha jó fej, akkor ő is úgy áll hozzá, hogy türelmes, stb, és bevezet a dolgokba. A jó szex alapja a bizalom és a meghittség, aztán jöhet a szenvedély, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!