Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 12 cm farok elég lehet ahhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 cm farok elég lehet ahhoz hogy sok kalandom legyen a nőkkel?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok. Szeretnék kötetlen szex kapcsolatokat. Elvileg átlagos a méretem. Ez akkor elég ahhoz hogy egy lány baráti társaságban beszéljenek rólam ha az egyikkel lefekszem? Elmondja a többinek akik szinten kedvelik a kalandokat hogy milyen jó volt velem. És népszerű lehetek náluk ?

Volt aki azt mondta nekem hogy huzzam be fülem - farkam és örüljek ha komoly kapcsolatom lehet ezzel valakivel. És rengeteg kompenzálással majd jó lehetek annak az egy kicsit duci nônek. Meg hogy a vékony nőket és a diszkóban és szextarskeresoket felejtsem el, mert ott nem vesznek ferfiszámba.

2020. jan. 31. 09:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Hat sok sikert
2020. jan. 31. 10:46
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Egyrészt tapasztalatból írok, másrészt pedig annyira alap anatómiai és érzelmi ismeretekről beszélünk, hogy nem is értem, mit és miért kéne magyarázgatni valakinek, aki nem teljesen értetlen a témában...

Anatómiai:

- A nők jó részénél ez a méret már a méhszájat is eléri, akkor minek kéne hosszabb...? Ezt legalább tövig lehet tolni, és emiatt sokkal keményebb lehet a menet, ami már önmagában hatalmas pozitívum.

- A hüvely első 2-3 centijén vannak érzőidegek. Onnan fakad az összes orgazmus. Azon vitatkozgatnak, hogy ez csa ka csikló kiterjedése, vagy önálló érzőidegek, de ez nem túl fontos ebből a szempontból, a lényeg, hogy bármi ami 2-3 centin túl van, nem igazán járul hozzá az orgazmushoz, egész mélyen maximum valamennyire érezni lehet, hogy van ott valami... ez egy bőven nélkülözhető érzés.

- A G-pont 2-3 centire van bent. Spriccelős orgazmushoz is elég a kicsi, sőt.

- 12 centi még csak nem is igazán kicsi, kb 1 centivel marad el az átlagtól

Érzelmi:

- Még egyéjszakás kalandban is a nő azzal a férfival fog lefeküdni, aki szimpatikus neki, és meg tudta őt hódítani. Kapcsolatban pláne, de ez itt most irreleváns.

- Az élvezet mértéke szintén ettől függ, nem a ki-be reszeléstől, a nők sokkal komplexebb "lények".

2020. jan. 31. 10:49
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem hinném,hogy sok pasi van ezen az oldalon,akinek tőlem több kalandja volt (a kamusokat kivéve) és nekem is hasonló méretű kb,mert ha hiszitek,ha nem,soha nem mértem. Egyetlen nő sem panaszkodott miatta,sőt ez a dolog szóba sem került. A valóságban nem ezzel foglalkoznak az emberek,ez csak itt és hasonló oldalakon téma.
2020. jan. 31. 11:27
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez a kérdés csak ezen az oldalon érdekel bárkit is. A való életben az emberek megismerkednek, lefekszenek egymással, és a szexualitás minőségét a férfi farkának a mérete befolyásolja a legkevésbé.
2020. jan. 31. 11:57
 15/16 anonim ***** válasza:
63%

A szexuális "teljesítmény" nem a péniszmérettől függ, átlagossal, vagy azt közelítő (a tiéd kemény 1 cm kisebb az átlagnál) mérettel is lehet csodát művelni.

Az hogy milyen partnereid vannak, vagy mennyi meg semmi köze a péniszmérethez. A nők a farok "tulajdonosát" kívánják meg, a férfit és nem a farkát.

Mondok két példát:

Az egyik srácnak hasonló mérete volt mint neked. Bomber barátnői voltak az egyetemen. Hogy miért? Mert egy belevaló, vagány, nagydumás, jó kiállású srác volt, volt stílusa, értett a nők nyelvén.

2020. jan. 31. 12:01
 16/16 anonim ***** válasza:
46%
Ha már ilyen kicsi a pélód akkor mással próbálj kitűnni pl gyúrd ki magad
2020. jan. 31. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!