Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 12 cm farok elég lehet ahhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 cm farok elég lehet ahhoz hogy sok kalandom legyen a nőkkel?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok. Szeretnék kötetlen szex kapcsolatokat. Elvileg átlagos a méretem. Ez akkor elég ahhoz hogy egy lány baráti társaságban beszéljenek rólam ha az egyikkel lefekszem? Elmondja a többinek akik szinten kedvelik a kalandokat hogy milyen jó volt velem. És népszerű lehetek náluk ?

Volt aki azt mondta nekem hogy huzzam be fülem - farkam és örüljek ha komoly kapcsolatom lehet ezzel valakivel. És rengeteg kompenzálással majd jó lehetek annak az egy kicsit duci nônek. Meg hogy a vékony nőket és a diszkóban és szextarskeresoket felejtsem el, mert ott nem vesznek ferfiszámba.

2020. jan. 31. 09:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
3%
De nagykn durva h mekkora önbizalmad van...
2020. jan. 31. 09:52
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Ne gondolnám, hogy egy pasit kizárólag a fa..szának mérete minősíti egy lány szemében. Amelyik csaj meg ez alapján ítél meg az elmehet a pi..csába.
2020. jan. 31. 09:52
 3/16 anonim ***** válasza:
95%

Elvileg bárminek megvan az esélye.

Komoly kapcsolatod simán lehet, mert ezzel már bőven ki tudsz elégíteni egy nőt.

Viszont az egy éjszakás ledér lányok már inkább a testi adottságokat nézik, nem pedig az egyéb tulajdonságokat. Szóval velük kevesebb kalandra számíts.

2020. jan. 31. 10:00
 4/16 anonim ***** válasza:
32%

Igazuk van, a vékony nőknek röntgenszemük van, átlátnak a nadrágodon, és miután látták, hogy mekkora a farkad, odábbállnak! A ducibbaknak ezzel szemben nincs röntgenszemük! Ez valahogy így alakult ki az evolúció során, brit tudósok még kutatják az okát.

Irónia off

Semmi köze a farokméretednek ahhoz, hogy kit tudsz elcsábítani. Online társkeresőn eleve nehéz nőt találni, de élőben csak az számít, hogy milyen jó a beszélőkéd, az intelligenciád, magabiztos vagy-e.

A 12 centivel meg mindenkit simán ki lehet elégíteni.

2020. jan. 31. 10:01
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Ez csak a filmekben működik így. Lehet szexkapcsolatod ugyanúgy, meg ugyanúgy lehetsz jó az ágyban, de azért arra ne számíts hogy városszerte rólad fognak beszélni a csajok és majd punciról puncira járhatsz állandóan :D
2020. jan. 31. 10:03
 6/16 anonim ***** válasza:
67%

Téged lehet, de azért én nem beszélnék minden nő nevében.

2020. jan. 31. 10:14
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
Hidd el, minden nőt ki lehet. Csak szexuális kultúra függvénye.
2020. jan. 31. 10:19
 8/16 anonim ***** válasza:
65%
Simán elég lehet ez a méret, nem ettől függ az eredmény, hidd el :) Voltam én már ekkorával, bőven kielégítő volt.
2020. jan. 31. 10:25
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Te férfi vagy és a tiéd ekkora, voltál már legalább 20-30 nővel és mindet rendesen megdugtad?

Vagy mégis mire alapozod az állításod?

Mitől osztod ilyen magabiztosan a hülyeséget?

2020. jan. 31. 10:41
 10/16 anonim ***** válasza:
47%

Van 50es karod? 120as mellbőséged? Hófehér fogaid? Rövid csillogóan tiszta körmeid? Azonnal megtalálod a G pontot? Tudsz-e az első randin anális orgazmust okozni? Lakásod van-e? Selyemágyneműd is? Reggel is illatos a lehelleted/a farkad?

Egyébként hogy néz ki az a 12cm?

Voltál-e egyáltalán nővel?

2020. jan. 31. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!