Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 cm farok elég lehet ahhoz hogy sok kalandom legyen a nőkkel?
23 éves fiú vagyok. Szeretnék kötetlen szex kapcsolatokat. Elvileg átlagos a méretem. Ez akkor elég ahhoz hogy egy lány baráti társaságban beszéljenek rólam ha az egyikkel lefekszem? Elmondja a többinek akik szinten kedvelik a kalandokat hogy milyen jó volt velem. És népszerű lehetek náluk ?
Volt aki azt mondta nekem hogy huzzam be fülem - farkam és örüljek ha komoly kapcsolatom lehet ezzel valakivel. És rengeteg kompenzálással majd jó lehetek annak az egy kicsit duci nônek. Meg hogy a vékony nőket és a diszkóban és szextarskeresoket felejtsem el, mert ott nem vesznek ferfiszámba.
Elvileg bárminek megvan az esélye.
Komoly kapcsolatod simán lehet, mert ezzel már bőven ki tudsz elégíteni egy nőt.
Viszont az egy éjszakás ledér lányok már inkább a testi adottságokat nézik, nem pedig az egyéb tulajdonságokat. Szóval velük kevesebb kalandra számíts.
Igazuk van, a vékony nőknek röntgenszemük van, átlátnak a nadrágodon, és miután látták, hogy mekkora a farkad, odábbállnak! A ducibbaknak ezzel szemben nincs röntgenszemük! Ez valahogy így alakult ki az evolúció során, brit tudósok még kutatják az okát.
Irónia off
Semmi köze a farokméretednek ahhoz, hogy kit tudsz elcsábítani. Online társkeresőn eleve nehéz nőt találni, de élőben csak az számít, hogy milyen jó a beszélőkéd, az intelligenciád, magabiztos vagy-e.
A 12 centivel meg mindenkit simán ki lehet elégíteni.
Téged lehet, de azért én nem beszélnék minden nő nevében.
Te férfi vagy és a tiéd ekkora, voltál már legalább 20-30 nővel és mindet rendesen megdugtad?
Vagy mégis mire alapozod az állításod?
Mitől osztod ilyen magabiztosan a hülyeséget?
Van 50es karod? 120as mellbőséged? Hófehér fogaid? Rövid csillogóan tiszta körmeid? Azonnal megtalálod a G pontot? Tudsz-e az első randin anális orgazmust okozni? Lakásod van-e? Selyemágyneműd is? Reggel is illatos a lehelleted/a farkad?
Egyébként hogy néz ki az a 12cm?
Voltál-e egyáltalán nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!