Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfikent kerdezem. Ferfinek mi izgato a noi popsi dugasban?
Tiltott gyümölcs és azt érzi az ember hogy uralkodik a nőn mert bármit megtehet vele...
Amugy meg látens melegség az egész
Jaj fiam, hát te meg mit csinálsz azzal a kutyával???
De hát apu, csak megmutattam neki, hogy ki az úr a házban, meg hát tiltott gyümölcs...
Amúgy nem értem, ott van pár centire tőle az, amit erre találtak ki, de vannak emberek akik inkább a seggbe akarják, ami 10 perccel előtte még lehet szaros volt. Persze van aki beöntést csinál előtte, az már tényleg érthetetlen számomra, azt az időt inkább azzal töltöm hogy felizgatom a barátnőm, valamiért sokkal értelmesebb időtöltésnek tartom.
Sosem közösülnék análisan a barátnőmmel. Viszont azt a haverjaim megszólalásaiból levontam, hogy elmondásuk szerint sokkal szűkebb és izgató érzés, hogy feszíti a nemiszervüket.
K-mester
Férfiként én nem indulok be egy segglyukra, de hibridként biztos tudja valaki aki a pasikra is izgul és a shegglyukra.
F
Szerintem a fizikai érzés egyáltalán nem olyan nagy szám. Mintha egy vastag hajgumit húznék a jancsira, és azt görgetném fel-le. Én nem is tudok elélvezni popsiban, annyira nincs semmi dörzshatás.
De a "lelki" része annál izgalmasabb: mivel a nők arra vannak nevelve, hogy az anális szex undorító, piszkos, megalázó és fájdalmas, ha valaki ennek ellenére mégis belemegy a dologba, az igencsak oda lehet értem. Olyan csajom is volt, aki a megismerkedésünk idején OTT még szűz volt, de annyira rákapott az ízére, hogy később mindig ő nyaggatott, hogy mikor csináljuk már megint ÚGY. Az anál nem kell ,hogy fájdalmas, undorító, piszkos és megalázó legyen, csak ésszel és érzéssel kell csinálni.
Kedves nedves 8-as versenyző!
Ez ebben a dologban pont ugyan olyan mint a ruházkodásnál lévő gyökerek akik színtén homározzák az olyan pasikat akik szűk farmert, nőies cuccokat és színűeket hordanak.
Kedvencem ez a látens melegezés. Az megvan, hogy egy női segglyukat dugsz? Ez mitől meleg? Azért mert a csávóknak is van segglyuka és ott csak oda tudod dugni a száján kívül? Akkor ha a csaj lábát dugom akkor is meleg vagyok mert a csávóknak is van lába? Sőt jobbat mondok. Ha maszturbálok akkor vagyok a legnagyobb meleg nem? Hisz egy férfi nemiszervet rángatok olyankor.
Nem baj az ha valakit egyáltalán nem izgat és érdekel az anál, de ne kössetek már bele abba akit meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!