Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt olvastam egy cikkben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt olvastam egy cikkben, hogy a férfiak megérzik (úgymond kiszagolják) ha egy nőnek peteérése van. Igaz ez?

Figyelt kérdés
Főleg kapcsolatban élő férfiak ti tapsztaltatok már ilyet, hogy olyankor megváltozik a barátnőtök illata? Lehet ebben valami igazság?

2020. jan. 30. 22:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Akinek nagyon jó orra van az ki tudja "szagolni", de ez max. az emberek 2-3%-a.

Önmagában sokra viszont nem megy az infóval, mert ha a párja akkor amúgy is együtt van vele, ha meg nem a párja akkor attól még nem csak fog azért ágyba bújni egy nő sem valakivel mert épp' akkor van ovulációja. Ha nem így lenne akkor évente legalább 12x dugna minden szingli nő.

2020. jan. 31. 01:56
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom szó szoros értelmében kiszagolni. Szerintem ugyan olyan szaga van a puncinak akkor is. A bőrük illata is ugyan olyan.

Inkább a viselkedésük változik meg. Folyton dugni akarnak olyankor és sokkal nedvesebb a punci.

2020. jan. 31. 06:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Ritka nagyon ritka ez a képesség.

Inkább csak sejti mint tudja az ember.

Leszámítva az állandó kapcsolatokat.

De ott egyszerűen ki tudom számolni.

2020. jan. 31. 08:35
 14/15 anonim ***** válasza:
14%

Ennyire állatias ösztönnel nem vagyok megáldva szerencsére.

F

2020. jan. 31. 08:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Olyan nőknél akiket ismerek valamennyire és napi szinten találkozok meg szoktam sejteni.

Nem tudom, hogy mások ezt kiszagolják vagy nem, de nálam úgy működik hogy olyankor szebbnek vozóbbnak találom őket mint álltalában. Egyszer egy beszélgetésen is előkerült ez a téma és odd volt olyan csaj aki azt mondta hogy jól saccoltam meg.

Szóval rz nálam inkább csak egy homályos megérzés mint konkrét érezhető dolog.

28F

2020. jan. 31. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!