Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt olvastam egy cikkben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt olvastam egy cikkben, hogy a férfiak megérzik (úgymond kiszagolják) ha egy nőnek peteérése van. Igaz ez?

Figyelt kérdés
Főleg kapcsolatban élő férfiak ti tapsztaltatok már ilyet, hogy olyankor megváltozik a barátnőtök illata? Lehet ebben valami igazság?

2020. jan. 30. 22:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Erre csak és kizárólag a Pete vezetéknevű emberek képesek.
2020. jan. 30. 22:43
 2/15 anonim ***** válasza:
21%
Mikor tüzelnek a szukák, a cipzárt is letépik rólad. Persze ha jóképű vagy. (A férjük meg majd felneveli az utódokat.)
2020. jan. 30. 22:47
 3/15 anonim ***** válasza:
23%
Röhejes
2020. jan. 30. 23:00
 4/15 anonim ***** válasza:
14%

Van ...legalabb is en erzem ...

De nem minden lanynal, csak parnal .

Meg anno altalabosban kezdtem erezni,7-8. kornyeken amikor mar elkezdett megjonni a lanyoknak .

Egy kellemes, de picit furi edes illat .

Azota is barhol jarok aokszor talalkozok ezzel az illattal.

Es ez nem olyan, hogy sniff-sniff ezni kell a lanyokat hozza, hanem 10m es korzetben lehet erezni

2020. jan. 30. 23:17
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
4-es, bizony ezek a skillek már 7-8 környékén kialakulnak, és gimi 2.-ba már profi peteérés szagolóvá válik az ember. Ha 10 méteres körzetben érezni, azt a furi édes illatot, akkor gondolom király lehetett számodra egy-egy 1000 fős összeröffenés az aulában a gimis évek alatt.
2020. jan. 30. 23:23
 6/15 anonim ***** válasza:
62%
Sztem van benne vmi.
2020. jan. 30. 23:32
 7/15 anonim ***** válasza:
25%

Exert van annyi nemkivanatos terhessegi, meg gyereket nagyon nehezen osszehozo parok.

Plane szaglas... Az a havi verzesnel van, a bomlo ver undorito szaga, amit igyekszik a lehet legjobban kikuszobolni az ember.

Mi van ovulaciokor? Legtobb no nem erzi. Nekem nagyon eros fajdalmat szokott lenni, ami a vegbelembe sugarzik es ha nem fekudhetek le, fajdalomcsillapito kell. Utana par napig attetszo nyak van, mint a nyers tojasfeherje.

Szaga annyira van a nok el, mint a lotto nyertes szamainak.

2020. jan. 30. 23:33
 8/15 anonim ***** válasza:
97%
A hónalj-szagukból majdnem mindig pontosan tudtam, mikor van peteérésük. Olyankor sokkal intenzívebb illata van a hónaljuknak, amit én eleve "beteges" módon imádok. Ha csak a közelükbe kerültem a peteérésük alatt, felizgultam. Biztos vagyok benne, hogy ezt az evolúció direkt alakította így ki. És ezért is utálom, hogy a mai ostoba civilizáció tűzzel-vassal próbálja kiirtani a természetes test-illatokat dezodorokkal, parfümökkel, állandó, kényszeres tisztálkodással és a szagok iránti népharag szításával.
2020. jan. 30. 23:35
 9/15 anonim ***** válasza:
95%

Nem tartom kizártnak, hogy ilyenkor más a testszagunk/kémiánk, és ezt vannak, akik megérzik.

Érdekesség:

Viszont nem véletlenül van rejtett ovuláció az embereknél. Mivel nem tudja a férfi, mikor termékeny a nő, ezért mindig "őriznie" kell, nehogy más megtermékenyítse. Illetve esélyt ad a nőnek, hogy genetikailag erősebb férfitól lehessen gyereke, nem feltétlenül a párjától, akinek esetleg gyengébbek a génjei, de jobb apa válik belőle, aki segít felnevelni a gyereket(mert az emberi gyerek rettentő sokáig önnálótlan és végtelen, így hosszú szövetség kell a felneveléséhez).

Ezt érdemes tudni, mikor valaki beveti, a "férfiak nem tehetnek róla, hogy hűtlenek, ez genetika" című frázist, hogy a nőnek is van genetikai oka a hűtlenségre, a férfinak meg arra, hogy inkább a párja petéjét védelmelmezze, mint vadásszon. :D

2020. jan. 30. 23:40
 10/15 anonim ***** válasza:
95%
Én onnan szoktam tudni, hogy pete érésem van, hogy hosszú kígyózó sorban követnek üveges tekintetű férfiAk pl a plázában.
2020. jan. 30. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!