Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan uralkodjak magamon? L
Néhány hete valamilyen okból kifolyólag naponta többször felizgulok de olyan szinten hogy nem tudok magamon uralkodni és ha van lehetőségem, azonnal masztiznom kell. Suliban, kocsiban, próbafülkében stb. És arról ne is beszéljünk, ha itthon vagyok és ráérek... Szingli vagyok, de a szex nem hiányzik egyáltalán csak arra vágyom hogy magamnak csináljam. Jól esik nyilván de egy idő után zavaró, hogy kb. egész nap tocsog a puncim :D
Mit lehetne ezzel kezdeni?
Népszerűtlen leszek, mert "mennyire menő már, hogy van egy csaj, aki folyton kancás, mindjárt írok neki egy privit, hogy segítek rajta, vagy írok neki valami perverz dolgot, amivel majd adom alá a lovat...", de!!! Ha objektíven igyekszünk nézni, akkor ha csak nem nagyon hormonoktól hemzsegő tini korszakod éled, akkor ez egy szexuális zavarra, pszichológia problémára is utalhat (de még fiatalkorban is el lehet gondolkodni).
Ha látsz erre esélyt, akkor elbeszélgethetsz egy pszichológussal. Viszont ha saját magad ezt normálisnak és helyes dolognak ítéled még meg, csak nem szeretnél kellemetlen helyzetbe kerülni, akkor szerintem próbálj gondolni a lehetséges következményekre (pl. hogy lebuksz). Az is segíthet, ha mélyen be-ki légzel, légzőgyakorlatokat végzel (hogy erre mi a legjobb, erről lehet találni neten infót, pl. indiaiak eléggé értenek ehhez). De az is jó taktika lehet, hogy minél inkább próbálsz visszazökkenni a "valóságba". Erre olyan technikát is szoktak alkalmazni, hogy meg kell kérdezned magadtól, hogy hol vagy, mit/miért csinálsz/mit kezdtél csinálni, hány óra van, hogy érzed magad? Esetleg megpróbálod minden érzékszerveddel megfigyelni, hogy mi történik körülötted a világban.
Ma már én is 4 szer csináltam
17/l
Semmi gond csajok, nem kell uralkodni magatokon.
Úgy kinyallak titeket, hogy elég lesz az nektek! 👅🤭👌
Jaj te szegény, hogy meg ne sajnáljalak és ugyi van már legalább 25 "snap képcsere?" típusú privid? :D
Ha viszont komoly a kérdésed akkor miért akarnál uralkodni magadon? Csináld amikor jólesik, kedves egészségedre :) Egyszer vagy fiatal, hát élvezd ki. Abban a fent megszólalóknak viszont igaza van, hogy nincs az a maszti-technika, vagy varázsdildó ami jobb az igazi élő, hús-vér partnernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!