Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Más is el tud úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Más is el tud úgy élvezni ha az alhasi részét (pénisz feletti rész) egy feltekert párnához, labdához dörzsöli?

Figyelt kérdés
2020. jan. 30. 22:28
 1/8 A kérdező kommentje:
Közben a lábát mozgatja mintha úszna
2020. jan. 30. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Még nem próbáltam, de 17 másodperc, kipróbálom és válaszolok rá! Nálam az a király, ha törölközőt teszek a fejemre, ráhasalok az ágyra, úgy hogy a térdeim a földön vannak, és Samsung TV távirányítójával dörzsölöm a golyóimat! LG-vel is próbáltam már, csak pont akkor nyitottak rám anyámék, azóta arra lekonyulok.
2020. jan. 30. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Hat ti aztán durvák vagytok...
2020. jan. 30. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
*50 ember épp egy párnával a hasát dörzsölgeti*
2020. jan. 30. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem
2020. jan. 30. 23:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretem ha a Szőlő friss hajtása beletekeredik a végbelembe és ott egy komplett szőlőfürtöt növeszt. Attól 10 napig élvezek.
2020. jan. 30. 23:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Wazze' 16 évesen mint amennyi kb. vagy szerintem egy tésztaszűrővel is ki tudtam volna verni. Mégsem vacakoltam annyit csak elkaptam a kígyót és kész :D Nem kell erre mindenféle univerzális technika, Marcsi mindig kéznél van :D
2020. jan. 31. 01:50
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
Csakis a jól bevált klasszikus módszerrel müködik a dolog.
2020. jan. 31. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!