Mitől gennyes a makk környéke és alatta lévő rész fáj is, illetve viszket is (kicsit sebes)?
Figyelt kérdés
2-3 napja állószoláriumban voltam csőcsere után, nagyon leégtem lehet ez az oka? voltam szakmabelinél is 2-3 hete, de ott használtam gumit2018. okt. 29. 18:52
1/3 anonim válasza:
" szakmabelinél"
Ezek szerint neked a legfontosabb "szakma"i kérdés, hogy:
ba szakma, vagy ne ba szakma?!
2/3 A kérdező kommentje:
az is kell ha más nincs, de nem ez a lényeg, rövid ideig voltam és gumit használtam, csak most nagyon zavar hogy miért fáj a makk alatti rész, de mondom a szolitól annyira leégtem hogy fájt bőröm, pedig szoktam járni
2018. okt. 29. 19:07
3/3 anonim válasza:
Én pedig a szoli részén vagyok szakmabéli, így nem hiszem, hogy a leégéstől lenne. Ez valamilyen fertőzés lesz sajna. Már abból kiindulva sem leégés, hogy gennyes, ugyanis a bőrpírrel nem jár gennyedzés. Illetve, gondolom én, hogy normál helyzetben rajta van a makkodon a bőr, így gondolom szoli közben sem húztad le. :D Egy férfi is simán össze tud szedni egy jó kis fertőzést bárhol, nem kizárt, és nektek sem kell feltétlenül szexelnetek hozzá. Én nő vagyok, úgyhogy semmi házipraktikát nem tudok erre ajánlani, tehát orvoshoz mennék vele, ha nem javul pár napon belül. A szolis csajnak meg, chhh, hogy engedhetett be téged olyan sok percre, hogy ennyire leégtél? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!