Erős égő érzés a makkon, pirosság, sárgás váladék. Mit lehet tenni ellene?
Tegnap vettem észre, hogy nagyon erős égő érzést éreztem a makk körül. Jobban megnézve, pirosabb volt a felülete, néhol kisebb, fehér "afta" kinézetű pötty is megjelent. Már az fájdalmas, ha sétálok, mert hozzáér az alsónadrághoz.
A makk mögötti részből fehéres/sárgás váladék jön elő néha.
Vizelésnél fájdalom nincsen.
Urulógiára terveztem menni vele, viszont novemberre tudtak időpontot adni, ami szörnyen messze van.
Szexuális kapcsolat nem volt az elmúlt hónapokban, uszoda/strand szintén nem.
Mit tehetnék a mielőbbi gyógyulás érdekében?
Esetleg gombás fertőzés lenne, vagy teljesen más?
21/F
Kérdező.
Az urológia a nemi szervek szervi elváltozásával foglalkozik. Nálad inkább nemi betegség gyanúja áll fenn, ezzel a bőr- és nemibeteg-gondozóhoz fordulj, (nem, ez nem azonos a bőrgyógyászattal!), és úgy, hogy ne időpontot kérj, hanem nézd meg, mikor van a rendelés, majd menj el, és várd ki a sorod! Beutaló ide sem kell. És ne halogasd, mert rosszabb lesz!
Majd számolj be mi lett, addig is jobbulást!
Sikerült eljutni bőr és nemibeteg gondozóba.
Kiderült, hogy valamilyen gomba áll a probléma mögött, ami szexuális úton terjed, viszont ki is alakulhat. Kaptam rá krémet, majd kiderül mennyire fog használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!