Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szállodában együtt alszok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szállodában együtt alszok egy pasival de nem a párom. Hogy mondjam el neki, hogy én meztelen alszom? 25/N

Figyelt kérdés
2020. jan. 30. 22:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
25 évesen ennyire debil lennél? Nemá :D
2020. jan. 31. 00:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Jaj istenem... xD
2020. jan. 31. 00:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene neki elmondanod, hogy a mellette lévő szobában te éppen pizsiben, vagy pucéron alszol? Elég sokszor aludtam már szállodában munkaügyben, meg egyéb okokból, sosem tesznek ellenkező nemű embereket egy szobába (pont úgy ahogy egy koliban sincsenek "vegyes" szobák).

Jah, hogy te direkt azt akarod, hogy rádmásszon? Akkor meg hívd be a szobádba és hajrá, de legyen nálad is gumi (lehet a pasinál nincs mert pl. nem erre készült, bár jó katona mindig tart magánál tartalék lőszert :)

2020. jan. 31. 01:47
 14/20 cseppszi ***** válasza:
100%
Attól, hogy ruha nélkül alszol még az ágyadig elmehetsz egy köntösben pl és csak a takaró alatt veszed le ha már lefeküdtél. Így a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad elv alapján minden kívánság teljesítve. Meztelen is alhatsz és még csak beszélni se kell róla.
2020. jan. 31. 02:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg akarod dugatni magad,akkor sehogy.

Ha meg nem akarsz dugni,felőltözöl

Nem.is hiszem el h válaszoltam erre az ostobaságra

2020. jan. 31. 05:00
 16/20 Lacc80 ***** válasza:
25%
Külön szoba. Én csak azzal alszom egy szobában, akivel lesz szex. 😃
2020. jan. 31. 07:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy szállodában, ok. Egy szobában? Egy ágyban?
2020. jan. 31. 07:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Így: "szia, tudom hogy kicsit fura ez így, de állandóan arra gondolok, hogy majd jól megdugsz azon az estén. Remélem így lesz"
2020. jan. 31. 07:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Melyik cég az ahol az illetékes a női és férfi kollégát egy szobába foglalja be? Ez szerintem céges policy-t is sért, női munkavállalót egyszerűen nem kényszeríthet ilyen helyzetbe.

Tehát kamu a kérdés ami abból is látszik hogyha tényleg így lenne akkor miért akkora katasztrófa felvenni valamit arra az 1 db estére? Nem tudsz elaludni egy short+pólóban???

2020. jan. 31. 13:22
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki,hogy csak úgy vagy hajlandó egy ágyba feküdni vele,ha ő is mesztelen lesz.
2020. jún. 21. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!