Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szállodában együtt alszok egy pasival de nem a párom. Hogy mondjam el neki, hogy én meztelen alszom? 25/N
Miért kellene neki elmondanod, hogy a mellette lévő szobában te éppen pizsiben, vagy pucéron alszol? Elég sokszor aludtam már szállodában munkaügyben, meg egyéb okokból, sosem tesznek ellenkező nemű embereket egy szobába (pont úgy ahogy egy koliban sincsenek "vegyes" szobák).
Jah, hogy te direkt azt akarod, hogy rádmásszon? Akkor meg hívd be a szobádba és hajrá, de legyen nálad is gumi (lehet a pasinál nincs mert pl. nem erre készült, bár jó katona mindig tart magánál tartalék lőszert :)
Ha meg akarod dugatni magad,akkor sehogy.
Ha meg nem akarsz dugni,felőltözöl
Nem.is hiszem el h válaszoltam erre az ostobaságra
Melyik cég az ahol az illetékes a női és férfi kollégát egy szobába foglalja be? Ez szerintem céges policy-t is sért, női munkavállalót egyszerűen nem kényszeríthet ilyen helyzetbe.
Tehát kamu a kérdés ami abból is látszik hogyha tényleg így lenne akkor miért akkora katasztrófa felvenni valamit arra az 1 db estére? Nem tudsz elaludni egy short+pólóban???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!