Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Szerintetek is ciki ez, vagy ti cukinak, aranyosnak találjátok? L
Figyelt kérdés
Ha egy olyan pasival bexzélek akihez vonzódom, vagy ha megdicsér egy férfi akkor elpirulok, és elszégyelem magam. Zavarban leszek, és nem merek a szemükbe sem nézni.
Én ezt nagyon cikinek látom.
Ti is?
Ezt hogy tudnám normálisan kezelni?
2020. jan. 30. 21:42
11/17 anonim válasza:
Nekem az ilyentől fel áll a farkam. Ne hagyd abba.
12/17 anonim válasza:
Kicsit vicces, de amúgy eskü aranyos lehetsz ilyenkor.
13/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy más hogy van vele, de én nem veszem észre, hogy ha elpirul valaki :( Azt azért észreveszem, ha zavarba jön valaki, de nem biztos, hogy rájövök, hogy azért, mert bejövök neki, vagy minden dicsérettől zavarba jön-e. Ez meg lehet, hogy engem hoz zavarba :D De ha nem futsz el, vagy ilyesmi, akkor nem ciki. Igen, inkább cuki.
14/17 anonim válasza:
Cuki és hasznos is - mivel visszajelzést adtál a pasinak, hogy tetszik neked. Ha te is tetszel a pasinak akkor ennek örülni fog és fogja tudni kezelni a helyzetet.
15/17 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik, sőt, imádom az ilyet. Az olyan nagyon durván magabiztos nőkkel, akiket már semmilyen bókkal nem lehet megmosolyogtatni sem, tele van a padlás már.
16/17 anonim válasza:
Ugyanezt a kérdést felraktam itt pár éve, kb 15 évesen, akkor mindenki azt mondta, hogy cuki.
Én azért örülök, hogy azóta kinőttem. :D
17/17 anonim válasza:
Óh, ez aranyos :) Olyan ritkán látni ilyen lányt manapság :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!