Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha nem szőrtelenítem magamat odalenn? 20F
Tudom hogy le leszek pontozva miatta de nem érdekel.
Nem az a ciki ha nem szörteleníted magad bárhol, hanem az a ciki, hogy nem úgy élsz, ahogy Neked jó, hanem mások elvárásainak próbálsz megfelelni. A saját testeddel azt csinálsz amit akarsz és kb senkinek semmi beleszólási joga köze nincs és nem is lehet hozzá! Alapvető Emberi Jog. (és sokan szeretik a bozontot odalenn ezek mellett) Olyat keress aki így szeret és nem az elvárásai rabja kell legyél - így lehetsz csak boldog ha önmagadért szeretnek és olyannak ami vagy és nem amivé változtatod magad mások elvárásai szerint - azt csókolom
#4,5 igazuk van.
Saját példámbol:
Mikor megismerkedtünk a felesegemmel,volt ször.Egyszer azt mondta,h sokkal jobb lenne, és szeretné ha leborotválnám. mindenhol a s...emet is.
Mivel én semmiféle státuszszimbólumot nem láttam már akkor sem a szörben ,es teljesen lesz..tam,másoknak mi erröl a vélemenyük,ezert a gyakkerdesben se tettem fel,hogy ki mit gondol erröl ,hanem leborotváltam.Azóta viszont valóban jobb érzes.Sok elönye van.
Nem izzadsz be,h wc re mesz,normálisan ki tudod törölni stb.
Nem mellesleg jobb nyalni is egy szörtelen testreszt,mint közben köpködni.
Saját dolgod,belátásod,hogy mit teszel vele.
Semelyik se ciki,vagy nem ciki.
Nekünk nem ciki.
A párodnak, ha az lesz, majd jelzi.
Te pedig élj úgy, ahogyan jól érzed magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!